Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eşi Ece Erken Ateş Püskürdü!

Akın Ungan
08.04.2022 - 15:20 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 15:30

Öldürülen eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken hesabının bloke olduğunu öğrenince ateş püskürdü. Erken, Instagram'dan paylaşım yaptı.

Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eşi Ece Erken Ateş Püskürdü!

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Avukan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi, ünlü TV spikeri Ece Erken, zor günleri atlatmak amacı ile yakın çevresi ve oğlu ile vakit geçiriyor. Erken, oğlunun doğum gününde başına gelen olayla çılgına döndü.

Hesabı bloke edildi

Ece Erken, oğlunun doğum gününde hesabının bloke edildiğini öğrendi. Bunun üzerine ünlü TV spikeri, genellikle dua paylaşımlarında bulunduğu Instagram hesabından bir yazı yayınladı.

"Şafak'ın ölümüne sebebiyet veren şahıs..."

Ece Erken, yayınladığı yazıda şunları kaydetti: "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden, çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç al diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış"

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor'un istifa eden başkanı Adil Gevrek'in panik anları
Habere Git

"Çocuklarından utanmayan şeref yoksunu"

"Ben Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu'ysam bu işin peşini bırakmayacağım. Kaçakçılık yapan, daha önce hapis yatan şerefsizle her türlü savaşacağım. B. Yakın'la ne ilişkini, Küçükçekmece'de açtığın mekana kadar çıkartacağım. Şafak bizi görüyorsa sana aynen şerefsiz diyordur ve Allah bize ne yaşattıysan yaşatsın. Çocuklarından utanmayan şeref yoksunu."

Senin için hazırladığımız haberler