Ece Erken'in son görüntüleri! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim, neden öldürdü?

Ali Bozkurt
27.01.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 16:57

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim neden öldürdü gibi aramalar sürüyor. Öldürenler yakalandı mı, silah sıkılma anı ve Ece Erken'in açıklaması gibi aramlar sürüyor. İşte detaylar..

Ece Erken'in son görüntüleri! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim, neden öldürdü?

AJANSSPOR PLUS

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 7 kurşunla öldürülmesi sonrası eşi Ece Erken'in paylaşımları da gündeme geldi. Bir balıkçıda yemek yerken gece yarısı silahlı saldırıya uğrayan  Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde yaşama gözlerini yumdu. Geçtiğimiz aylarda evlendiği Ece Erken'in ise ilk açıklamaları gündeme geldi. Peki  Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim neden öldürdü? İşte merak edilen tüm detaylar...

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne zaman öldürüldü?

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun nasıl öldürüldüğüne dair önemli detaylar paylaşıldı. Muhabir, daha sonra yaşananları ise şöyle anlattı: "Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekâna saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Şafak Bey'le görüşmek istemişler." ifadesini kullandı.

Fikret Orman yanındaydı


Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın saldırıdan birkaç saat önce aynı mekanda olduğu ve merhum Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile toplantı yaptığı kaydedildi. Fikret Orman'ın, merhum Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile siyah beyazlı ekibin geçmiş dönemlerine ilişkin gerçekleştirdiği söz konusu toplantı sonrasında Amerika'ya uçağı olduğu gerekçesiyle saldırıdan önce mekandan ayrıldığı belirtildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesine ilişkin Hürriyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri İsmail Er'e konuşan Fikret Orman, yönetici arkadaşlarıyla birlilkte evinde üzgün olduğunu belirterek, "Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı." ifadelerini kullandı.

Ece Erken'e ulaşamıyoruz

"Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" diye Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.
 

Ece Erken kimdir?

11 Mayıs 1978’de Çorlu’da dünyaya gelen Ece Erken sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te kariyerine devam ettikten sonra İstanbul'a gelerek Kral TV'de işe başladı. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştıktan sonra Star Tv’de televizyonculuğa adım attı. Çeşitli kanallarda Mavi Şeker, Enbeyaz Geceler, Hayata Gülerken, Tatlım Benim gibi programlar yaptı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı. Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu. Ece Erken, 1 Eylül 2008' tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

İŞTE ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN YAŞADIĞI SON ANLARI

 

''Ben nasıl yaşayacağım''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda vefat etmesi ardından Erken'in, "Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!" dediği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler