Eşi Safak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'in yılbaşı dileği duygulandırdı

27.01.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 10:50

Silahlı saldırıda hayatını yitiren eski Beşiktaş yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi ünlü televizyon sunucusu Ece Erken'in yılbaşında yaptığı paylaşım bugün herkesi duygulandırdı.

Eşi Safak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'in yılbaşı dileği duygulandırdı

AJANSSPOR HABER

İstanbul Yeşilköy'de saat 00.30 sularındauğradığı silahlı saldırıda sonrası hastanede hayatını kaybeden Beşiktaş eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi ünlü televizyon sunucusu Ece Erken'in yılbaşında yaptığı paylaşım bugün herkesi duygulandırdı.

Mahmutyazıcıoğlu, eski eşinden boşandıktan sonra geçen Haziran'da Ece Erken ile evlendi.

Manşetlerden inmediler, sıkıntı çektiler

İkilinin yaşadığı aşk ve evliliğe giden süreç medyada manşetlerden uzun süre inmedi. Zaman zaman sıkıntılı ve gelgitli anlar yaşayan ikili, sonunda hayatlarını aynı çatı altında birleştirmeyi başarmıştı. Yaşanan sorunların bitmesi arzusu, Ece Erken'in yeni yıla girerken attığı mesaja da bir dilek olarak yansımıştı.

İlgini Çekebilir
Silahlı saldırıda ölen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri
Habere Git

2022 dileği ne yazık ki olmadı

Erken sosyal medyasından oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve onun eski eşinden olan çocuklarıyla birlikte çektirdikleri fotoğrafın altına şöyle yazmıştı:

"Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler