Eczacıbaşı cephesi mutlu: 'Beklentilerin üzerine çıktık'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Eczacıbaşı cephesi mutlu: 'Beklentilerin üzerine çıktık'

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Eczacıbaşı cephesi mutlu: 'Beklentilerin üzerine çıktık'
Kadınlar CEV Kupası'nı kazanan Eczacıbaşı Vitra Voleybol Takımı'nda milli oyuncu Meliha İsmailoğlu ile Jordan Larson önemli açıklamalarda bulundu.
Voleybolda Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 2 numaralı kupasını müzesine götüren turuncu-beyazlı ekibin Bosna Hersek asıllı Türk oyuncusu, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.
Bu sezon Türkiye Kupası'nda (Kupa Voley) ikincilikle yetinmelerine rağmen CEV Kupası'nı kazandıklarını, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde de VakıfBank ile play-off final serisinde karşılaşacaklarını hatırlatan Meliha, şu ifadeleri kullandı:
"Zor bir sezon yaşıyoruz. Sergilediğimiz performansla sezon başındaki beklentilerin üstüne çıktık. Çok mücadeleci bir takım olduğumuzu gösterdik. CEV Kupası'nda zor maçlar oynadık ama final karşılaşması diğerlerine göre beklemediğimiz kadar kolay geçti. Finalde ilk maçı 3-1 kazanarak avantaj elde ettik. Rövanşta 2 set almamız bize yetiyordu ama 3-0 için hazırlandık. Sahamızda CEV Kupası'nı kaldırmak gerçekten çok güzeldi."
Takımda fazla forma şansı bulduğu için ayrıca mutlu olduğunu dile getiren 24 yaşındaki smaçör, "Takımda benim pozisyonumda oynayan bir yabancı oyuncu var. Hep beraber oynama şansı elde ettik. Şampiyonluk hayalimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. O kulvarda da başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.
Meliha İsmailoğlu, VakıfBank ile ligde yapacakları final serisine ilişkin ise şunları kaydetti:
"Lig etabını birinci sırada tamamladık. Final serisi çok zor olacak. VakıfBank çok iyi bir takım. En az 3 maç oynanacak. Seri 3 maçla biter mi bilmiyorum. CEV Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak moral kazandık. CEV Kupası bizi tatmin etmedi. Ligde de şampiyonluğu elde etmek istiyoruz."
- Larson: "Emeklerimizin karşılığını almak inanılmaz bir duygu"
Eczacıbaşı VitrA'nın ABD'li oyuncusu Jordan Larson ise CEV Kupası'nda önemli bir şampiyonluk elde ettiklerini aktardı.
Sezon başında takıma yeni oyuncuların katıldığını hatırlatan 31 yaşındaki voleybolcu "Çok güzel uyum sağladık. Her gün seviyemizi daha da yukarı taşıyarak oynadık. Gösterdiğimiz performanstan dolayı gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Çok zor bir şampiyonluk elde ettik. Emeklerimizin karşılığını almak inanılmaz bir duygu. Eczacıbaşı VitrA'nın kupa kazanmakla ilgili inanılmaz bir geçmişi var. Bunu devam ettirmek benim için çok onur verici. " dedi.
Larson, VakıfBank ile ligde final serisinde önemli maçlar yapacaklarını vurgulayarak, "VakıfBank çok güçlü bir takım. Eczacıbaşı ile VakıfBank, hem Türkiye hem de Avrupa'nın en kuvvetli takımları. Çok fazla ileriyi düşünmeden hareket etmek istiyoruz. Maç maç ve sayı sayı gideceğiz. Ligde de şampiyonluğu kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde görüş belirtti.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Marco Asensio’nun sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu!

Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi açıklandı!

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar

Galatasaray'da 3 yıldız devre arası gönderilebilir!

Arda Turan'dan A Milli Takım için yeni açıklama!

Serdal Adalı: "İnşallah hakemi konuştuğumuz bir maç olmaz"

Arda Güler'in hareketi İspanya'da gündem oldu: Kırmızı kart vermeliydi

Kenan Yıldız ve Zeki Çelik'in hocası Luciano Spalletti'den istifa sinyali!

Gökdeniz Karadeniz: "Hoca değişikliği olumlu yansıdı"

Guardiola'dan Filistin çağrısı: "Unutmayalım!"

Italiano'dan 3 kritik hamle: Trabzonspor planı ortaya çıktı!

Kayserispor’dan hakem Asen Albayrak’a şık jest

Zafer Uysal yönetiminde Karşıyaka'nın bileğini bükebilen çıkmadı

Fenerbahçe-Slavia Prag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Thomas Reis'ın derbi planı: 2 isme özel görev!
