Eczacıbaşı Dynavit'te Akbaş, Boskovic ve Aköz'den açıklamalar geldi

23.09.2024 - 14:15 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 14:28

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit'ten başantrenör Ferhat Akbaş ve kaptanlar Tijana Boskovic ile Simge Aköz yeni açıklamalarda bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit'te Akbaş, Boskovic ve Aköz'den açıklamalar geldi

AJANSSPOR - HABER

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonu öncesinde Ayazağa’daki salonunda basın toplantısı gerçekleştirdi. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Eczacıbaşı Dynavit Kaptanları Tijana Boskovic ve Simge Aköz’ün katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında yeni sezona dair açıklamalarda bulunuldu.

"Çok ciddi yönetim ve taraftar grubu desteği var"

Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş basın toplantısındaki açıklamalarında "Değişimin ve gelişimin öncüsü Eczacıbaşı Spor Kulübü olarak bu noktalara geliyoruz. Burada çok ciddi yönetim ve taraftar grubu desteği var. Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün kültüründen kaynaklı biz hep takım olarak her ülkeden kıymetli isimleri bir araya getirip iyi noktalara gelmek istiyoruz. Faruk Eczacıbaşı’nın söylediği gibi teknik ekibimiz de çok kıymetli." dedi.

Akbaş açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "A takımımızda bu değişim ve gelişimin yanında çok önemli bir istikrar amacımız var o yüzden oyuncu grubumuzun temelini tuttuk ve üzerine eksiklerimizi tamamlayabilecek çok değerli isimler kattık. Stuffımız, teknik ekibimiz ve yönetimimiz bu konuda çok deneyimli. Bu sezon en önemli şey bizim adımıza bu güçlü insanları doğru şekilde birbirine bağlamak, hedefe kitlemek. Böylece bu uzun süreçte en iyi sonuçları elde edeceğiz. Oyuncularımızın, taraftarımızın ve yönetimimizin katkısıyla bu süreçte üzerimize düşen her şeyi sonuna kadar yapacağız."

Boskovic'ten Türkçe açıklama geldi

Eczacıbaşı'nın kaptanlarından başarılı pasör çaprazı Tijana Boskovic basın toplantısındaki açıklamalarını Türkçe yaptı. Sırp yıldız açıklamalarında Eczacıbaşı’nın yeni sezon hedeflerine dair düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Burada 9. Sezonumu bitirip 10. Sezonuma başlarken hepimizin çok heyecanlı olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye’nin kalitesi her sene daha da artıyor. Bu senenin de zor ve mücadeleci olacağını düşünüyoruz. En iyi oyunumuzu oynamak için sahada olacağız. Takım olarak her gün performansımızın üzerine koymak istiyoruz. Sağlıklı ve mutlu bir sezon olmasını diliyorum."

İlgini Çekebilir
VİDEO | Tijana Boskovic ilk kez Türkçe röportaj verdi: İşte açıklamaları
Habere Git

Simge Aköz'den söz

Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic ile kaptanlık görevini yürüten Simge Aköz ise şunları söyledi: "Hepiniz hoş geldiniz. Tekrar sizinle bir sezon açılışında birlikte olmak çok mutluluk verici. Biz her zamanki gibi Eczacıbaşı olarak çıtamızı en yükseğe koyuyoruz. Bu amaçladığımız hedeflere ulaşmak için de elimizden gelen en iyi oyunu ortaya koyacağımızın sözünü vermek istiyorum. Ben bu sene umut ediyorum ki talip olduğumuz bütün kupaları evimize getirebiliriz ve Ayazağa’daki son senemizde güzel bir veda etmiş oluruz. Maçlarımızı bu sene Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştireceğiz. Sizin ve taraftarlarımızın desteği gerçekten bizim için çok önemli. Bizi orada yalnız bırakmazsanız çok mutlu oluruz."

Eczacıbaşı'nın yeni salon çalışmaları sürüyor

Eczacıbaşı Spor Kulübü Kartal’da hızla yapımı devam eden yeni sahası tamamlanana kadar Vodafone Sultanlar Ligi karşılaşmalarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksi’nde oynayacak. Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları ise Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Eczacıbaşı'nda yeni transferler kimler?

Eczacıbaşı Dynavit’in yeni transferleri ile dikkat çekti. Turuncu-Beyazlı ekibin transfer ettiği isimler arasında ise İtalyan kilit oyuncu Anna Nicoletti ve ABD Milli Takımı oyuncularından Dana Rettke ve Kathryn Plummer yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Hande Baladın sakatlığı hakkında açıklama yaptı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler