(ÖZET) Maritza-Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 0-3

Orhan Gülek
20.12.2022 - 20:29 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 21:10

Eczacıbaşı Dynavit, Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Bulgaristan'ın Maritza takımını 3-0'lık skorla kazanarak 2'de 2 yaptı. İşte maçın yazılı özeti

(ÖZET) Maritza-Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 0-3

AJANSSPOR - HABER

2022 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olan Eczacıbaşı Dynavit, Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Bulgaristan'ın Maritza takımıyla deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz, rakibini 20-25, 11-25 ve 19-25'lik setlerle 3-0 devirdi.

Maritza-Eczacıbaşı Dynavit maçı set sonuçları

  1. SET SONUCU: 20-25
  2. SET SONUCU: 11-25
  3. SET SONUCU: 19-25

Samanta Fabris, en skorer isim oldu

Karşılaşmanın en skorer ismi 14 sayıyla Samanta Fabris olurken, aldığı 10 sayıyla Saliha Şahin galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit'li oyuncular toplamda 8 servis ve 6 blok sayısı elde etti.

İlgini Çekebilir
VakıfBank Dünya Şampiyonluğunu İtalyanlara kaptırdı!
Habere Git

Aybüke Çetinay: "Etkili servis attılar"

Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran genç libero Aybüke Çetinay, “Şampiyonlar Ligi ikinci maçımızda deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Rakip takım oldukça iyi mücadele etti, özellikle hücum organizasyonumuzu bozmak için etkili servis attılar. İyi servis karşılayıp etkili hücum yaparak oyunda üstünlüğümüzü kuruduk. Takım arkadaşlarımı galibiyetten ötürü kutluyorum” dedi.

Yasemin Güveli: "İkinci sette oyun tempomuzu yakaladık"

Öte yandan karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran orta oyuncu Yasemin Güveli, “Bugün, ilk sette oyuna geç ısınmış olsak da ikinci setten itibaren oyun tempomuzu yakaladık. İstediğimiz hücum ve defans organizasyonunu kurarak iyi bir takım oyunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Çok çalışarak her zaman daha iyisini yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Maritza-Eczacıbaşı Dynavit maçı detayları

  • Maritza Plovdiv: Boryana, Dudova, Koeva, Krivoshiyska, Slavcheva, Hristoskova, Pashkuleva (L), Drumena, Guncheva, Kolarova, Millchevich
  • Eczacıbaşı Dynavit: Elif, Saliha, Beyza, Fabris, Yaprak, Yasemin, Aybüke (L)
  • Salon: Kolodruma Sport Hall
  • Hakemler: Michail Koutsoulas (Yunanistan), İlaria Vagni (İtalya)
  • Süre: 65 dakika (23, 18, 22)
Senin için hazırladığımız haberler