Eczacıbaşı oyuncusu Alexa Gray, Hollanda maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı

14.06.2024 - 19:29 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 19:59

Milletler Ligi'nde Hollanda'nın Kanada'yı 3-0 yenmesinin ardından Eczacıbaşı Dynavit'in de smaçörü olan Alexa Gray maç sonu röportajında konuşmakta zorlandı.

Eczacıbaşı oyuncusu Alexa Gray, Hollanda maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı

Kanada bugün Milletler Ligi'nde Hollanda ile karşılaştı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın son bileti için kritik önem taşıyan maçta Kanada'nın 3-0 yenilmesi ile Alexa Gray gözyaşlarını tutamadı. 

Kanada, Hollanda'ya direnemedi

2024 FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasında Hollanda üstün geldi. Olimpiyat Oyunları için kritik olan maçta Hollanda, 26-24, 25-16 ve 25-23'lük setlerle Kanada'yı 3-0 yendi. 

Alex Gray konuşmakta zorlandı

Karşılaşmanın ardından Hollandalı oyuncular sevinirken Kanadalı oyuncular ise büyük üzüntü yaşadı. Kanada'da gözyaşlarını tutamayan isimlerden biri ise Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Alexa Gray oldu. Canlı yayında bir muhabir ile konuşan tecrübeli smaçörün konuşmakta zorlandığı fark edildi. Gray konuşmasında ise şunları söyledi: "Bu grupla gurur duyuyorum. Kanada'yı temsil etmekten de bu kızlarla oynamaktan da şeref duyuyorum." 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'te 4 oyuncuyla yollar ayrıldı
Habere Git

Tek set Hollanda'ya Paris bileti getirecek

Hollanda, Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki son maçta Güney Kore ile karşılaşacak. Hollanda, rakibi karşısında bir set alması halinde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na gitmeyi garantileyecek. 

Kanada'nın bu durumda Olimpiyat Oyunları'na gidebilmesinin tek yolu Fransa maçı 3-0 kazanması ve Hollanda'nın ise Güney Kore maçını 3-0 kaybetmesi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na hangi takımlar gidecek?

Hollanda, Güney Kore maçında sürpriz bir mağlubiyet almazsa Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan ekipler şu şekilde:

  1. Fransa
  2. Türkiye
  3. Brezilya
  4. Sırbistan
  5. Amerika
  6. Dominik
  7. Polonya
  8. İtalya
  9. Çin
  10. Japonya
  11. Kenya
  12. Hollanda
Senin için hazırladığımız haberler