Eczacıbaşı VitrA, Gibbemeyer'le sözleşme yeniledi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Eczacıbaşı VitrA, Gibbemeyer'le sözleşme yeniledi!

Son 5 Haber

Noah Saviola: "Salah ile aynı sahayı paylaşmak rüyamdı"

Sarıyer'den hücum hattına Thiam hamlesi

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Eczacıbaşı VitrA, Gibbemeyer'le sözleşme yeniledi!
Eczacıbaşı Vitra Kadın Voleybol Takımı'nda ABD'li orta oyuncu Lauren Gibbemeyer'in sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre 30 yaşındaki voleybolcu gelecek sezon da turuncu-beyazlı formayı giyecek.
Voleybolda geride kalan sezonun başında transfer olan Gibbemeyer, Eczacıbaşı VitrA formasıyla FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü, Vestel Venus Sultanlar Ligi ikinciliği ile Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonlukları yaşadı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Lauren Gibbemeyer, Eczacıbaşı'nda oynadığı için gurur duyduğunu belirterek, "Önümüzde başarmamız gereken hedefler var. Bu yüzden bir sezon daha burada olacağım için memnunum ve bu hedeflere ulaşmak için takımım adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gelecek sezon tekrardan takımımla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.