Eczacıbaşı'nın Polonyalı yıldızının transfer rotası ligin yeni ekibi

Aleyna Gürgen
15.04.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 23:52

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit oyuncusu Martyna Czyrnianska'nın Beşiktaş Ayos iddiaları sonrası transfer olduğu takım belli oldu.

Eczacıbaşı'nın Polonyalı yıldızının transfer rotası ligin yeni ekibi

Eczacıbaşı'nın Polonyalı smaçörü Martyna Czyrnianska'nın yeni adresi belli oldu. Genç voleybolcunun gelecek sezon Sultanlar Ligi'nde ter dökecek Bahçelievler Belediye Spor Kulübü'ne transfer olduğu öne sürüldü. 

Eczacıbaşı oyuncusu Bahçelievlere transfer oldu

2003 doğumlu smaçör Martyna Czyrnianska, Eczacıbaşı Dynavit ile yollarını ayırıyor. Voleybol Plus'ta yer alan habere göre Czyrnianska, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü ile transferde anlaşmaya vardı. 

Bahçelievler gelecek sezon Sultanlar Ligi'nde

KFC Kadınlar 1. Ligi'nden Vodafone Sultanlar Ligi'ne yükselen takımlar belli oldu. Final etabında sonrası oluşan puan durumunda Bahçelievler Belediye Spor Kulübü 9 puan ile etabı ilk sırada bitirdi ve Sultanlar Ligi'ne yükseldi. Bahçelievler ile Sultanlar Ligi'ne yükselen bir diğer ekip ise final etabını 6 puan ile ikinci sırada bitiren Aras Kargo oldu. 

İlgini Çekebilir
Nataliya Goncharova ve takımından Ebrar Karakurt'a tepki çeken özür!
Habere Git

Adı Beşiktaş ile transfer dedikodularına karıştı

Eczacıbaşı'ndan Bahçelievler Belediye Spor Kulübü'ne transfer olduğu iddia edilen Martyna Czyrnianska'nın adı daha öncesinde bir diğer Sultanlar Ligi ekibi Beşiktaş Ayos ile anılmıştı. Czyrnianska ise bu transfer iddiaları hakkında geçtiğimiz günlerde şunları söyledi: "Henüz herhangi bir sözleşme imzalamadım, ancak büyük ihtimalle İstanbul'da kalacağım. Herkes yakında öğrenecek. Bence seçimim birçok kişi için sürpriz olabilir."

Polonyalı milli karın kasından sakatlandı

Martyna Czyrnianska bu yıl karnında sakatlık yaşadı. Karın kasındaki sorun yüzünden maça çıkamayan Polonyalı voleybolcu bir süredir sahalardan uzak kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler