Eda Erdem açıkladı: 2028 Olimpiyat Oyunları'nda olacak mı?

10.10.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 21:48

Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın milli yıldızı Eda Erdem Dündar yeni açıklamalarında 2028 Los Angeles Olimpiyatları'ndan söz etti.

Eda Erdem açıkladı: 2028 Olimpiyat Oyunları'nda olacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli kaptanı Eda Erdem Dündar, Cumhuriyet için özel açıklamalarda bulundu. Erdem, 2028 Los Angeles Olimpiyatları hakkında konuşmak için erken olduğunu belirtti.

"Her şey olabilir"

Eda Erdem Dündar açıklamalarında 2028 Los Angeles Olimpiyatları'na katılıp katılmayacağı hakkında şunları söyledi: "2028 Los Angeles Olimpiyatları'nı izlemeyi, orada olmayı çok isterim. Dört sene sonrasını konuşmak için daha erken ama her şey olabilir."

"Önüme çıkan hiçbir zorluğu umursamadım"

Fenerbahçe Medicana'nın kaptanı açıklamalarında ayrıca "Ben de bir zamanlar onlar gibi genç bir sporcuydum. Kendime bir hayal, hedef koymuştum. Başarılı ve ülkesini en iyi şekilde temsil eden bir kadın sporcu olmak istiyordum. Hedeflerime adım adım ilerleyip asla pes etmedim. Önüme çıkan hiçbir zorluğu umursamadım, kendime inandım ve her zaman çok sıkı çalıştım. Günün sonunda da şu an hâlâ aktif bir şekilde kariyerime en iyi şekilde devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
TVF Başkanı Üstündağ'dan flaş Melissa Vargas itirafı: İsim vermem ama...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler