Vakıfbank'ı geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem ve Aslı Kalaç konuştu

Orhan Gülek
29.10.2022 - 17:15 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 17:22

2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Vakıfbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Fenerbahçe Opet'de Eda Erdem ve Aslı Kalaç, maç sonu konuştu.

Vakıfbank'ı geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem ve Aslı Kalaç konuştu

AJANSSPOR - HABER

2022 Kadınlar Voleybol Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile Fenerbahçe Opet şampiyonluk için karşılaştı. Sarı lacivertliler Vakıfbank'ı 25-23, 25-21 ve 25-21'lik setlerle 3-0 yenerek Spor Toto Şampiyonlar Kupası kazandı. Kanarya bu galibiyetle kupayı 4. kez müzesine götürmüş oldu.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Opet'de Eda Erdem ve Aslı Kalaç açıklamalarda bulundu.

Eda Erdem: "Çok özlemişim"

Cumhuriyet Bayramı'yla birlikte çifte mutluluk yaşadıklarını dile getiren Erdem "Çok mutluyum, çok gururluyum. Ben de sizleri çok seviyorum (taraftara). Seyirci inanılmaz, her şey çok güzeldi. Bu maça inancımız çok yüksekti. İdmanlarda da öyle. Ekip olarak birbirimize ısındık. Yeni gelenlerle hiçbir problem yaşamadık, hemen alıştık. İlk sayıdan itibaren birbirimizi yardım edelim dedik, bugün bunu başardık. İnşallah sonu da böyle biter. Camiamıza hayırlı olsun. Cumhuriyetimizin 99. yılı olduğu için çok büyük anlamı oldu. Çifte gurur yaşadık. Oynamaktan çok büyük zevk aldım. Çok özlemişim gerçekten." dedi.

"Arina çok tatlı bir karakter"

Gösterdiği performansla maçın yıldızı olan Arina Fedorovtseva'ya yaptığı jestle ilgili gelen soruya da cevap veren Eda Erdem, şöyle konuştu:

"Genç oyuncuların kupayı kaldırmasını istemişimdir. Arina çok tatlı bir karakter. Ona bu duyguyu yaşatmak istedim. Bu benim için geleneksel bir şey. Benim kupayı kaldırıp kaldırmamam önemli değil. Bunu hep yapıyordum. Benim için takım önemli. Bunu mutlu anı ona yaşatmak istedim."

Aslı Kalaç: "Darısı diğer kupalara inşallah"

Fenerbahçe'nin orta oyuncusu Aslı Kalaç ise maç sonu şöyle konuştu:

"Mükemmel bir duygu. Sezon açıldı. Bütün takımlara sakatlıksız bir sezon diliyorum. Kelimelerle anlatamıyorum. Bu kupayı kaldırmak önemli. Cumhuriyetimizin kutlandığı bu günde, Cumhuriyet kadını olarak bu kulübe, Cumhuriyet kulübüne hediye etmek gerçekten mükemmel bir duygu. Duygularımı tarif edemiyorum. Çok duygusalım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu formayla ilk maçımı aldığım için. Mükemmel atmosfer vardı. Herkese teşekkür ediyorum. Darısı diğer kupalara inşallah. 

Senin için hazırladığımız haberler