Eda Erdem Dündar: Ülkemizde yaşanan acı gerçekleri de konuşmalıyız

09.10.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 19:53

Filenin Sultanları ve Fenerbahçe Medicana'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Işıldayanlar Ödülleri'nde "Spor Işıldayanı" kategorisinde ödül aldı. Erdem açıklamalarında kadın cinayetlerine değindi.

Eda Erdem Dündar: Ülkemizde yaşanan acı gerçekleri de konuşmalıyız

AJANSSPOR - HABER

Eda Erdem Dündar, Işıldayanlar Ödülleri'nde "Spor Işıldayanı" kategorisinde ödüle layık görüldü. Milli voleybolcu açıklamalarında kadına şiddete dikkat çekti.

Karakurt, Vargas ve Güneş de adaydı

Eda Erdem Dündar, Işıldayanlar Ödülleri'nde "Spor Işıldayanı" kategorisinde ödül aldı. Spor kategorisinde Ebrar Karakurt, Melissa Vargas ve Zehra Güneş ile birlikte 13 isim yer alıyordu.

"Tüm gücümle mücadele edeceğim"

Ödül törenine katılan Eda Erdem Dündar açıklamaları ile gündem oldu. Milli voleybolcu ödülünü kabul ettikten sonra yaptığı açıklamalarda "Bu ödülü hayalleri olan tüm kız çocuklarına ve tüm kadınlara adıyorum." dedi ve şöyle devam etti: "Ülkemizde yaşanan acı gerçekleri de konuşmalıyız. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri… Kadınların hayatın her alanında hak ettiği değeri görmesi, güvenli olması ve özgürce var olabilmesi için tüm gücümle mücadele edeceğim."

İlgini Çekebilir
Marina Markova şok oldu: "Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim"
Habere Git

İşte Eda Erdem Dündar'ın açıklamaları...

Senin için hazırladığımız haberler