Eda Erdem: Olimpiyatlara daha hırslı hazırlanacağız

Arif Can Yıldız
21.06.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 19:44

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya'ya 3-2 yenilerek turnuvaya veda etti. Kaptan Eda Erdem maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Eda Erdem: Olimpiyatlara daha hırslı hazırlanacağız

AJANSSPOR HABER

Filenin Sultanları, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta oynana Milletler Ligi çeyrek final maçında Polonya’ya 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Kaybedilen mücadelenin ardından takım kaptanı Eda Erdem yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

“Olimpiyatlar bizim için çok önemli”

Kaybedilen maç sonrası konuşan kaptan olimpiyatların önemini vurgulayarak: “Çok fazla sakatımız vardı. Olimpiyatlara kadar üç haftadan fazla bir süremiz var. İyileşmeye ve açıklarımızı kapatmaya çalışacağız. Daha hırslı bir şekilde hazırlanıp olimpiyatlara en iyi şekilde gireceğiz. Bu takım her şeyin en iyisi hak ediyor. Gücümüze inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk kez yarı finale kalamadık 

Filenin Sultanları, Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya’ya elenmesi ile birlikte ilk kez turnuvada yarı finale kalamadı. Organizasyonu altıncı sırada bitiren Filenin Sultanları en kötü derecesini elde etti. 

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın daha önce Milletler Ligi'nde elde ettiği sıralamalar ise şu şekil: 

2023: Şampiyon

2022: Dördüncülük

2021: Üçüncülük

2019: Dördüncülük

2018: İkincilik

Olimpiyatlar ne zaman başlayacak?

Filenin Sultanları’nın mücadele edeceği Paris Olimpiyatları Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek. C Grubu’nda yer alan millilerimiz grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler