Eda Erdem'den esprili serzeniş! "Takım arkadaşlarımızı bulun"

Burak Alaca
26.05.2024 - 15:12 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 15:38

Kadın Milli Voleybol Takımının, Milletler Ligi için yaptığı uçuşa Ebrar Karakurt'un ardından Kaptan Eda Erdem Dündar'da tepki gösterdi. İşte detaylar...

Eda Erdem'den esprili serzeniş! "Takım arkadaşlarımızı bulun"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, FIVB Milletler Ligi için Amerika'nın Texas eyaletine yaptığı seyahat için Türk Hava Yolları'nın tahsis ettiği şartlara oyuncular tepki gösterdi.

Filenin Sultanları'na "Ekonomik tarife"

Filenin Sultanları'nın 13 saatlik Amerika uçusuna Türk Hava Yolları tarafından ekonomi sınıfından yer ayarlanması kamuoyunun büyük tepksini çekti.

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'tan çifte standart isyanı!
Habere Git

Kaptan Eda Erdem Dündar'dan esprili tepki!

Milli Takımımızın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar durumu paylaşıtğı fotoğraf eşliğinde "13 saatlik uçuş başladı. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulun!" ifadeleriyle paylaştı.

Milli yıldızlardan tepki yağıyor

Bu duruma diğer milli yıldızlar; Ebrar Karakurt, Simge Aköz ve Derya Cebecioğlu da sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

İşte Filenin Sultanları'nın Amerika takvimi

FIVB Milletler Ligi'nin ilk ayağında çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet alan Filenin Sultanları; FIVB Milletler Ligi'nin Amerika'nın Texas eyaletinde oynanacak ikinci ayağında, 29 Mayıs'ta Almanya, 31 Mayıs'ta Sırbistan, 1 Haziran'da Güney Kore ve 2 Haziran'da ABD ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler