Eda Erdem'den Hande Baladın ve Zehra Güneş açıklaması geldi

Aleyna Gürgen
20.07.2024 - 08:21 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 14:41

Filenin Sultanları'ndan kaptan Eda Erdem Dündar yeni açıklamalarında Hande Baladın, Zehra Güneş ve olimpiyatlar hakkında konuştu. İşte detaylar...

Eda Erdem'den Hande Baladın ve Zehra Güneş açıklaması geldi

Filenin Sultanları bu yaz Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da sahaya çıkacak. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar ise FB TV için yaptığı açıklamalarda takımdan söz etti.

Hande ve Zehra takıma katıldı

Eda Erdem Dündar açıklamalarında Filenin Sultanları'nda sakatlık yaşayan Zehra Güneş ve Hande Baladın için şunları söyledi: "Madalya alması beklenen takımlar arasındayız. Takım olarak sıkı çalışıyoruz. Sakatlıklarımız vardı, onlar da bugün itibariyle takıma katıldılar Hande ve Zehra. İyiyiz, eksiklerimizi gidermeye devam ediyoruz."

Filenin Sultanları'nda keyifler yerinde

Filenin Sultanlar kaptanı sözlerine şöyle devam etti: "Heyecanlıyız da biraz. Keyifler yerinde. Bu kadar sevilmek bizleri çok mutlu ediyor. Voleybol branşı adı altında ülkemizi bir yapabilmek, bir olabilmek bizim için çok gurur verici. İyi hissediyoruz, ne olursa olsun bizim arkamızda olacaklarını, bizlere dualarını, iyi enerjilerini göndereceklerine inanıyoruz."

İlgini Çekebilir
Polonyalı voleybolcudan Eda Erdem itirafı!
Habere Git

"Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz"

FB TV için konuşan Eda Erdem Dündar, Türk taraftarların desteğine de değindi ve "Türk halkı bizi gerçekten çok seviyor. Biz de ülkemizi, Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Olimpiyatlar da zaten sporun zirvesi. Muhtemelen 29 Temmuz sabah 9 itibariyle ekranlara kitlenecek Türk halkı. Bizler de onlara kaliteli bir voleybol izletip, madalya mücadelemizde enerjimizi, arzumuzu onlara geçirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler