"Eddie Newton beni ekibinde görmek istiyor"

07.08.2020 - 17:36 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 17:36

Hüseyin Çimşir'le yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Eddie Newton'ı getiren Trabzonspor'da Koray Palaz, yardımcı antrenör mü olacak? Teklif aldı mı? Deneyimli futbol adamı Radyospor'a konuştu.

"Eddie Newton beni ekibinde görmek istiyor"

Teknik direktör Koray Palaz, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un teknik direktörü Eddie Newton'ın kendisini teknik ekipte görmek istediğini ifade eden Palaz, "Eddie Newton beni ekibinde görmek istiyor. Yönetime de deklare etti. Bu saatten sonrası Eddie Hoca ve Trabzonspor'un tasarrufunda. Trabzonspor ülkemizin önemli camialarından biri. Orada çalışmak bizi onore eder" şeklinde konuştu.

"O paylaşımı beğenmedim"

Sosyal medyada aleyhinde çıkan paylaşımlar hakkında da konuşan 41 yaşındaki teknik adam, "Eddie Newton'a kariyerinde başarılar diliyorum. Ben onun Trabzonspor'a ve Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Bunu söylemem çok doğru değil ama böyle bir durum söz konusuydu. Bugün sosyal medyada aleyhimde şeyler paylaşıldı. Bundan dolayı çok üzgünüm. İnsanları yapmadığı bir şeyle karalamak kadar çirkin bir şey yok. Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun aleyhine yapılan bir paylaşımı benim beğendiğim söyleniyor. Bu fotomontaj! Bir insanın böyle bir şey yapması için aptal olması lazım. Bunu komik buluyorum ama üzülüyorum da...

Ben bugüne kadar yaptığım her şeyin arkasında durdum. Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor camiasını küçümseyecek bir paylaşımı beğenmem söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

"Önemli oyuncuları takıma kazandırma potansiyeline sahip"

Daha önce Chelsea'de görev yapan Eddie Newton'ın takıma İngiltere'den oyuncu kazandırma potansiyeli olduğunu vurgulayan Palaz, "Gerek İngiltere'den gerekse Chelsea'den önemli oyuncuları takıma kazandırma potansiyeline sahip. FFP'yi de göz önünde bulundurmalıyız. Çok büyük isimleri ve transferleri göremeyeceğiz. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda gerekli olanları yapacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler