"2 penaltımız, 1 golümüz verilmedi"

19.09.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 18:30

Son dakika haberleri... Denizlispor - Trabzonspor maçının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton değerlendirmeler yaptı. İşte detaylar...

"2 penaltımız, 1 golümüz verilmedi"

Süper Lig'in ikinci hafta maçında Denizlispor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton değerlendirmelerde bulundu.

"Aleyhimize kararlar verildi"

Hakem kararlarını beğenmediğini açıklayan Newton, ""İlk 20 dakika çok etkili olamadık. Ondan sonra maçı biz domine ettik. Aleyhimize kararlar verildi. Penaltı ve verilmeyen gol... İyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Benik Afobe ve Baker 48 saat önce aramıza katıldı. Takım arkadaşlarına yeni alışıyorlar. Elimizde oyunculara uyacak bir formasyon bulmaya çalıştık. İlk 20 dakika sonrasında oyunu domine ettik. İyi bir iş ortaya çıkardığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Newton basın toplantısında neler dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, basın toplantısında ise, "Bence lehimize verilmesi gereken 2 penaltı kararı vardı. Verilmeyen bir de golümüz var. Takımımın yeni formasyona iyi adapte olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız onlardan istenenleri tam olarak uygulamaya çalıştılar. Ve bunu sahada görmek beni memnun etti" diye konuştu.

 

Hakemlerin kararlarına karşı mücadele etme şansının olmadığını vurgulayan Newton, bir gazetecinin yeni transferlerin oyunundan memnun olup olmadığını sorması üzerine, "Yeni transferlerimizin aramıza katılmasının üzerinden çok süre geçmedi. Yeni bir formasyonla oynuyorlar. Yeni bir ülkedeler ve yeni bir futbol tarzına adapte olmak zorundalar. Bütün bunları düşündüğünüzde ve işin içine kattığınızda yeni transferlerimizin performanslarından memnun olduğumu söyleyebilirim. Hızlı bir adaptasyon süreci geçirdiler" değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler