Eddie Newton: "Penaltı kararı çok basitti"

13.09.2020 - 22:30 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 22:35

Son dakika haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından değerlendirmeler yaptı. İşte Eddie Newton'ın maç sonu sözleri...

Eddie Newton: "Penaltı kararı çok basitti"

Süper Lig'in açılış haftası maçında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton değerlendirmelerde bulundu.

Penaltı yorumu

Eddie Newton maç sonunda Beşiktaş lehine verilen penaltıyı yorumladı. Newton, "Bir kırmızı kart oyunu tamamen etkiler. Böyle kararlar tabii ki maçı etkiler. Çok basit bir penaltı vardı. Bir takımı 2 kez cezalandırıyorsunuz. Çok basit bir penaltı kararıydı. İlk yarıda oyunun hakimiydik. İkinci yarıda arkadaşlarımızla konuştuk. Ama penaltı ve kırmızı kartla işler bizim için çok zorlaştı." dedi.

Sörloth transferi

Sörloth'un transfer durumuna yönelik de konuşan Eddie Newton, "Bahsettiğimiz durum zor bir durum. Alexander Sörloth adına konuşamam. Kendisini çok isteyen bir takım var. Mourinho'nun söyleyecekleri hakkında ise yorumum yok. Biz kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler