Eddie Newton'dan Sörloth tepkisi, yönetime transfer mesajı!

16.09.2020 - 10:52 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 10:59

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Denizlispor maçı öncesi konuştu. Kaç transfer yapılacak? Sörloth gitti mi? Yönetime transfer mesajı mı verdi?

Eddie Newton'dan Sörloth tepkisi, yönetime transfer mesajı!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Denizlispor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sörloth konusunda ne dedi? Transfer yapacaklar mı? Kadroyu yeterli görüyor mu? İşte Newton'ın açıklamaları...

"Sörloth oynamak istemiyorsa zaten gitsin"

Hangi takım olursanız olun Sörloth ve Sosa gibi isimler kaybetmek canınızı yakar. Bu oyuncuların yerini doldurmak kolay olmayacak ama yönetimimiz bunun için çok sıkı bir şekilde çalışıyor.

Yönetimimiz ve ben bu Sörloth konusunda da netiz. Kendisiyle ben ve yönetim 1 yıl daha devam etmek istedik. Görüşmeler sonrasında kendisini aslında kararını verdiğini gördük. Bizim düşüncemiz net. Biz, oyuncularımızın burada oynamak istemesini arzu ederiz. Ama oynamak istemiyorsa ayrılması daha doğru. Afobe'yi de iyi tanıyorum. Bizlere yardımcı olabilecek bir oyuncu. Takımımızı rahatlatabilecek bir futbolcu diyebilirim.

"Yalan söyleyemem, kadromuz yeterli değil"

Kadromuz yeterli değil. Size yalan söyleyemem. Ama yönetimimiz gece gündüz çalışıyor. İhtiyacımız olan pozisyonları biliyoruz. Sizler de biliyorsunuz. Yönetimimiz gerekeni yapacaktır. Ama finansal sınırlamalar var. Bunu düşünce yaptığımız işin ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.

Trabzonspor yarışta yer alabilecek mi?

Bu takım ligde yarışın içinde olabilecek bir takım. Beşiktaş gibi önemli bir takımla karşılaştık. Oyun kontrolü bizdeydi. Penaltı pozisyonu çok basitti. Daha önce de açık olarak söyledim. Evet bu takımın transferlere ihtiyacı. Ben ve yönetimimiz doğru insanları getirebilmek için çalışıyoruz. Panik yapmayacağız. Doğru oyuncuları seçmek zorundayız. Panikleyerek hatalı transferler yapmak istemiyoruz. Hata yapacak lüksümüz yok.

"2-3 oyuncu gelebilir..."

Ligi ilk 2 haftada kazanamazsınız. Kadromuz genişleyecek ve yeni arkadaşlar gelecek. 2-3 oyuncu gelebilir. Sakat oyuncular düzelecek. Trabzonspor taraftarları panil yapmasın. Doğru çalışan bir yönetim var. Hata yaparak paramızı boşa harcamak istemiyoruz.

"DNA'mızda hücum etmek olacak"

Hücum etmek bizim DNA'mızda olacak. Hücum etmek isteyen bir takım olacak. En iyi savunma hücumdur. Bunu oyuncularımıza aşılamaya çalışıyoruz. Futbolcularımız da bize iyi yanıtlar veriyor. Oynadığımız her maçı kazanmaya çalışacağız. Denizlispor maçında da güçlü bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. 

"Taraftarlardan özür diliyorum"

İletişimde biraz aksaklık olabilir. Kendileriyle çok konuşamadık. Taraftarlarımızla daha fazla iletişim kuracağız. Bu konuda kendilerinden özür diliyorum. Takımımız, bütün çalışanlar, gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Birçok sakatlığımız talihsiz. Futbolun içinde olan şeyler. Sakatlanan arkadaşlarımız geri dönecek. Taraftarlarımızdan sabır ve anlayış istiyorum. Bize gösterecekleri anlayış ve güven önemli. Buna ihtiyacımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler. Yarışan bir Trabzonspoor görecekler. 

Senin için hazırladığımız haberler