Eden Hazard: "Chelsea'den ayrılmak istedim ama..."

22.01.2019 - 13:32 | Son Güncellenme: 22.01.2019 - 13:32

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Belçikalı yetenekli futbolcu Eden Hazard, Real Madrid'e transfer olacağı yönünde çıkan iddialar hakkında konuştu.

"Beni burada tutan şeyler var"

Samimi açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, "İngiltere'de her şeyi kazandım ama bu takımdan ayrılacağım anlamına gelmez. İngiltere'den sonra başka şeyler keşfetmek istediğimi her zaman söyledim ancak burada kalmamı sağlayan şeyler de var." dedi.

"Chelsea'den ayrılmak istedim ama..."

Daha önce de yaptığı açıklamalarda Dünya Kupası sonrası Chelsea'den ayrılmak istediğini tekrardan vurgulayan Eden Hazard, "Dünya Kupası'ndan sonra Chelsea'den ayrılmak istedim. Ancak işin sonunda Chelsea'de kaldım. Ayrıca kariyerimin en iyi sezonlarından birini geçiriyorum." şeklinde konuştu.

''Kariyerimin zirvesinde değilim''

Kariyerimin zirvesinde değilim. Her zaman kendimi geliştirebilirim. Farklı bir şeye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama Real Madrid neden olmasın? Ancak şu anda Real Madrid ile ilgili bir resmi temasım yok.

''Ronaldo ve Messi ile aynı seviyede değilim''

Son Dünya Kupası ile kariyerimde yeni bir boyuta geçtiğimi kabul edebilirim. Öte yandan kesinlikle Ronaldo ve Messi ile aynı seviyede değilim. Modric Ballon d'Or ödülünü almış olabilir ama dünyanın en iyisi değil, çünkü Ronaldo ve Messi orada.

Hazard'ın son kararı merakla bekleniyor

Bir yandan Real Madrid'e gitmek istediğini söylemekten çekinmeyen ancak bir taraftan da Chelsea'de mutlu olduğunu belirten Eden Hazard'ın son olarak ne karar vereceği merakla bekleniyor.

Eden Hazard'ın bu sezonki performansı nasıl?

Belçikalı futbolcu bu sezon Premier Lig'de çıktığı 22 maçta 10 gol ve 10 asiste imza attı.

 AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler