Eden Hazard haftada 1 milyon Euro'yu reddetti! Obi Mikel açıkladı...

İsa Kethüda
21.11.2023 - 17:55 | Son Güncellenme: 21.11.2023 - 18:09

Son olarak İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen ve futbol kariyerini noktalayan Eden Hazard haftada 1 milyon Euro'yu reddetti. Detaylar.

Eden Hazard haftada 1 milyon Euro'yu reddetti! Obi Mikel açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid forması giyen ve 10 Ekim 2023 tarihinde aktif futbol kariyerini sonlandıran Eden Hazard, Suudi Arabistan'dan gelen haftada 1 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

Chelsea'nin ve Trabzonspor'un eski futbolcusu John Obi Mikel, Rio Ferdinand ile birlikte yaptığı "Vibe with Five" adlı podcast yayınında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Suudi Arabistan'da haftada 1 milyon Euro kazanabilirim ama ya sonra?"

Obi Mikel, Eden Hazard bana, "Suudi Arabistan'da haftada 1 milyon Euro kazanabilirim ama ya sonra? Zaten çok param var. Hayatımı nasıl yaşadığımı biliyorsun. İki üç teklif geldi ve bu teklifleri reddettim.

"Çocuğumu büyütecek kadar paraya da sahibim"

Çok fazla para da harcamıyorum. Yani artık ailemle birlikte yaşayacağım ve çocuğumu büyütecek kadar paraya da sahibim" dedi. 

32 yaşında emekli olan Eden Hazard, futbola Tubize altyapısında başladı ve 2005 yılında Lille'e transfer oldu. Uzun yıllar burada forma giyen Belçikalı yıldız 2012 yılında 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye imza attı.

Eski futbolcu 2019 yılında ise 115 milyon Euro gibi dev bir bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. İspanyol devinde istediği performansı bir türlü ortaya koyamayan ve sakatlıklar yüzünden de birçok maçta forma giyemeyen Hazard, 10 Ekim 2023 tarihinde emekli olduğunu açıkladı.

Belçika Milli Takım kariyeri

Belçika Milli Takım formasını da 126 kez giyen Eden Hazard 33 gol ve 36 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler