Eden Hazard Belçika Milli Takımına vedaya hazırlanıyor

Feride Kara
03.12.2022 - 17:27 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 17:39

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşatarak turnuvadan elenen Belçika'da yıldız oyuncu Eden Hazard'ın Milli Takımı bırakabileceği öğrenildi

Eden Hazard Belçika Milli Takımına vedaya hazırlanıyor

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası F Grubu'nda son Dünya Kupası'nın ikincisi Hırvatistan ile üçüncüsü Belçika karşı karşıya gelmiş son 16'ya Hırvatistan kalmıştı. 

Hazard, milli takımı bırakabilir

İngiliz basınında yer alan habere göre Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'dan elenen Belçika'da yıldız futbolcu Eden Hazard, milli takımı bırakmayı düşünüyor. 

126 maçta 33 gol

Belçika Milli Takımı ile 126 maça çıkan Hazard 33 gole imza attı. Belçika, F Grubu'nu Fas ve Hırvatistan'ın arkasında 3. sırada bitirerek beklentilerin çok uzağında kaldı. 

İlgini Çekebilir
Belçika birbirine mi girdi? Mertens'in eşi konuştu
Habere Git

Real Madrid'den ayrılabilir

31 yaşındaki yıldız oyuncu kulüp kariyerinde bir değişikliğe gidebilir. Belçikalı yıldız 2024'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Real Madrid'den ayrılabilir. Hazard Chelsea'den 100 milyon euro'ya transfer olduğu 2019 yazından beri Real Madrid'de düzenli forma giyemiyor. 

6 resmi maçta forma giydi

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin gözden çıkardığı Hazard La Liga'da sezon şu ana kadar yalnızca 6 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmaların yalnızca 2'sinde ilk 11'de yer aldı ve 1 gol, 1 asistle skora etki edebildi.

Galatasaray iddiası

Galatasaray'ın Hazard'ın transferi için harekete geçtiği İspanyol medyasında yer aldı. Sarı-kırmızılılar Hazard'ın maaşının da belli bir kısmını üstlenerek kiralık olarak transfer etmeyi planlıyor. Aynı şekilde Galatasaray Icardi'yi de transfer etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler