Eden Hazard'dan emeklilik sinyalleri

07.09.2023 - 15:19 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 15:21

Transfer sezonu tüm ülkelerde bitmek üzereyken, yeni kulübünün neresi olacağı merakla beklenen eski bir yıldız var: Eden Hazard. Belçikalı ise artık futbola veda edeceğinin sinyallerini veriyor. İşte detaylar...

Eden Hazard'dan emeklilik sinyalleri

AJANSSPOR HABER

Eden Hazard, katıldığı bir belgesel programında artık emekli olacağının mesajını verdi. 32 yaşındaki Hazard, MLS ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri geri çevirmişti.

"Artık bira içerek hayatın tadını çıkarma zamanı"

Belgeselde kariyerinin devamına dair konuşan Eden Hazard "Ailem ve arkadaşlarımla birlikte artık birkaç bira içerek hayatın tadını çıkarmanın zamanı geldi" dedi. Belçikalı'nın bu sözleri, yakın zamanda bir emeklilik kararı alacağı şeklinde yorumlandı.

Hayal kırıklığıyla geçen Madrid dönemi

Chelsea'de dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Eden Hazard, Ronaldo'nun takımdan ayrılmasından sonra Real Madrid'in yeni 7 numarası olarak büyük umutlarla İspanyol ekibinin yolunu tuttu. 4 sezon boyunca Madrid ekibinde forma giyen Hazard Form durumu ve sakatlıklar nedeniyle beklentileri hiçbir zaman karşılayamadı.

Hazard'ın Real Madrid rakamları

4 yıl boyunca formasını giydiği Real Madrid'de toplamda 76 maça çıkan Hazard, bunların yalnızca 44'ünde ilk 11'de yer aldı. Belçikalı forvet, bu maçlarda 7 gol ve 9 asistlik performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Kariyer istatistikleri

16 yıllık kariyeri boyunca Lille, Chelsea, Real Madrid ve Belçika Milli Takımı formaları giyen Eden Hazard, toplamda 623 resmi maça çıktı. En verimli sezonlarını Chelsea'de geçiren Hazard, kariyerinde 167 kez fileleri havalandırdı ve 157 defa da asist yaptı. Chelsea ile 2 defa Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Belçikalı, Real Madrid ile de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler