Edgar Ie'den kendisinin yerine ikizini oynattığı iddialarına yanıt: "Birlikte güldük"

Özgür Koç
15.05.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 15:42

Dinamo Bükreş forması giyen Edgar Ie, maçlarda kendisi yerine ikizini oynattığı yönündeki iddialarla ilgili sessizliğini bozdu. Detaylar haberimizde...

Edgar Ie'den kendisinin yerine ikizini oynattığı iddialarına yanıt: "Birlikte güldük"

AJANSSPOR - HABER

Rumen ekibi Dinamo Bükreş, şubat ayında Trabzonspor ve Başakşehir'in eski oyuncusu Edgar Ie'yi kadrosuna kattı. Romanya basınında yer alan habere göre ise kulübe katılan futbolcunun Edgar Ie olmadığı, ikizi Edelino Ie olduğu öne sürüldü. Takıma katılan Edelino Ie'nin en az 5 maçta forma giydiği kaydedildi. Romanya Ligi'nde zor günler geçiren Bükreş'in, durumun resmi olarak kanıtlanması durumunda (DNA testi) 5 maçta kazandığı 8 puanın silineceği ve doğrudan küme düşürülebileceği iddia edildi.

"Bu nasıl hikaye böyle?"

Gine-Bissaulu 30 yaşındaki Edgar Ie, Fransız basınından L'Equipe yaptığı açıklamada hakkındaki iddialarla ilgili, "Bu nasıl bir hikaye böyle? Bu yalan haber! Bunun nereden çıktığını bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 

"Birlikte güldük"

Söz konusu haberlerin ardından kendisinin yerine geçtiği iddia edilen ikizi Edelino Ie'yi aradığını belirten 30 yaşındaki futbolcu, "Duyduğumda hemen kardeşimi aradım. Buna inanamadı. Komik bir hikaye olduğunu söyledi ve birlikte güldük. Haberlerde hiç bu şekilde yer alacağımı düşünmemiştim. Lütfen bunu insanlara açıklasınlar çünkü pek çok kişi bununla ilgili konuştu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler