Medipol Başakşehir, Trabzonsporlu Eski Oyuncu Edgar le'yi Transfer Etti!

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 11:40 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 17:56

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un sezon başında yollarını ayırdığı Portekizli ssavunma oyuncusu Edgar le'nin yeni takımı belli oldu. İşte Detaylar...

Medipol Başakşehir, Trabzonsporlu Eski Oyuncu Edgar le'yi Transfer Etti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Trabzonspor ile yollarını ayıran Edgar le'nin yeni takımı belli oldu. 6 ay kulüpsüz kalan Portekizli savunma oyuncusu Süper Lig'de kalmayı tercih etti. Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, tecrübeli savunma oyuncusuyla anlaşma sağladı. Detaylar...

Başakşehir transferi resmen açıkladı

Medipol Başakşehir, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra ülkesine giden ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Edgar le ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Edgar le ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcu Edgar Miguel Ie ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Ie, kulübümüzde 51 numaralı formayı giyecek.

Edgar Miguel Ie'ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Portekizli orta sahayı listesine aldı!
Habere Git

51 numaralı formayı giyecek

28 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Medipol Başakşehir'de 51 numaralı formayı giyecek.

Tasakta gelmişti

Trabzonspor'un  2019 yılında Fransa ekibi Lille'e 18.5 milyon karşılığında sattığı Yusuf Yazıcı transferinde bonservise artı olarak Edgar le'nin bonservisi verilmişti. Bordo-Mavililer, Portekizli oyuncu için bir bonservis bedeli ödememişti.

Güncel değeri 3.5 milyon

Başakşehir'in transfer listesinde yer alan Edgar le'nin güncel değeri 3.5 milyon euro gözükmekte. Tecrübeli savunma oyuncusu daha önce Portekiz Milli Erkek Futbol Takımı formasını ise 1 maçta giyme şansı elde etti. 

İlgini Çekebilir
Portekiz'den Fenerbahçe'yi rahatlatan haber!
Habere Git

Barcelona forması da giydi

Eski Portekiz Milli Takım oyuncusu Edgar le daha önce Barcelona, Feyenoord, Lille ve FC Nantes takımlarında forma giyme şansı elde etmişti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler