Edgar le'nin performansı taraftarı mutlu etti

26.09.2020 - 22:31 | Son Güncellenme: 26.09.2020 - 22:44

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor forması giyen Edgar le'nin performansı taraftarı mutlu etti. İşte Edgar'ın Yeni Malatyaspor maçı performansı.

Edgar le'nin performansı taraftarı mutlu etti

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor'un sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Edgar le'nin göstermiş olduğu performans taraftarı mutlu etti. 

Edgar'ın Yeni Malatyaspor maçı performansı

Maça ilk 11'de başlayan Gine-Bissau asıllı Portekizli milli futbolcu, 90 dakika sahada kalırken 49 kez topla buluştu ve kullandığı 45 pasta %95,6 isabet sağladı. Edgar 90 dakika boyunca sadece 2 kez pas hatası yaptı.

5 kez ikili mücadeleye giren 26 yaşındaki savunma oyuncusu bunların 2'sini kazandı ve 1 uzaklaştırma yaptı.

"Trabzonspor'da Edgar le'nin performansı defansı toparlıyor"

Bordo-mavili takımın taraftarları da sosyal medyadan oyuncuya büyük bir destek verdi. Bazı taraftarlar, "Geçen sene Hüseyin yerine Edgar le olsaydı hakemlere rağmen açık ara şampiyon olurduk", "Trabzonspor'da Edgar le'nin performansı defansı toparlıyor. Ama bir lider stoper transferi acil gelmeli", "Edgar le öz güvenli, hızlı ve teknik. Yanına daha fizikli bir stoper alınırsa savunmamız seviye atlar" şeklinde yorumlar yaptılar.

Edgar geçen sezon bu takımda olsaydı...

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür ise, "Edgar geçen sezon bu takımda olsaydı diyen sadece ben miyim?" paylaşımında bulundu.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Bu sezon 3 maçta da forma giyen Edgar le'nin sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi

Bilindiği üzere Gine asıllı Portekizli futbolcu geçen sezon Feyenoord'da kiralık olarak forma giymiş ve bu sene de Hollanda ekibine yeniden geri döneceği iddia edilmişti. Ancak oyuncu göstermiş olduğu etkili performansla takımın daha şimdiden vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler