Edin Dzeko transferi için eski takım arkadaşı devreye girdi!

Cem Ergün
13.06.2024 - 16:12 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 16:30

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Bu transfer için Roma'dan takım arkadaşı Nikola Kalinic'in devrede olduğu kaydedildi. İşte detaylar...

Edin Dzeko transferi için eski takım arkadaşı devreye girdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Hırvat basınından 24sata, Fenerbahçe forması giyen Bosna Hersekli golcü futbolcu Edin Dzeko için yeni bir transfer iddiası duyurdu. İşte detaylar...

Hajduk Split, Dzeko'yu transfer etmek istiyor

Hırvat Ligi ekiplerinden Hajduk Split'in, Edin Dzeko'yu transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi. Bu transfer için Dzeko'nun Roma'dan eski takım arkadaşının devreye girdiği ifade edildi.

Nikola Kalinic devreye girdi

Haber detayında, Edin Dzeko'nun Roma'dan takım arkadaşı olan Hırvat futbolcu Nikola Kalinic'in bu transferde devreye girdiği ve Dzeko'yu ikna etmek için seferber olduğu belirtildi.

Arabistan'dan 20 milyon Euro'luk teklif

İlerleyen yaşına rağmen formunu koruyan Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgisi sürüyor. TRT Spor'un haberine göre; Bosnalı golcüye, Suudi Arabistan'dan senelik 20 milyon Euro seviyesinda maaş teklif edildi.

Son karar Dzeko'nun

Öte yandan Milliyet'in haberinde, Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Edin Dzeko için, Sarı-Lacivertli yönetimin son kararı yıldız isme bıraktığı kaydedildi.

Fenerbahçe performansı

Edin Dzeko, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 46 maçta forma giydi. Bosna Hersekli milli futbolcu, bu maçlarda 25 gol ve 10 asistlik performans gösterdi. Dzeko'nun, Sarı-Laciverlti kulüple olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler