Edin Dzeko derbinin ardından Mauro Icardi'ye Fabrizio Romano üzerinden salladı

Burak Alaca
25.12.2023 - 01:20 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 02:01

Süper Lig'de oynanan ve 0-0'lık eşitlikle biten Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Edin Dzeko, Fabrizio Romano üzerinden Mauro Icardi'ye tepki gösterdi.

Edin Dzeko derbinin ardından Mauro Icardi'ye Fabrizio Romano üzerinden salladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği maç 0-0'lık eşitlikle noktalandı. Sarı-Kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin stadyumdan ayrılırken verdiği görüntülerde gözünün mor olması dikkat çekti.

Fabrizio Romano Fenerbahçe-Galatasaray gerilimine dahil oldu

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano maç sonunda Galatasaray'ın Icardi'nin göz altının mor olduğu fotoğrafı ile yayınladığı "Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır" ifadelerini alıntıladı. 

Edin Dzeko'dan sarkastik yanıt

Bu günderinin altına ise Fenerbahçe'nin 37 yaşındaki Boşnak golcüsü Edin Dzeko "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin." ifadeleri ile yorum yaptı.

İlgini Çekebilir
Icardi - Djiku pozisyonunda penaltı var mı? Trio yorumladı
Habere Git

Fenerbahçe'nin yorumunu da alıntıladı

Fabrizio Romano, Galatasaray'ın açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Fenerbahçe'nin konuya ilişkin yayınladığı "Oyuncunun kale direğine çarpması yoluyla mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" ifadelerini de alıntıladı.

Dzeko ve Icardi maç içinde de atıştı

Süper Lig'de 12'şer golle gol krallığının zirvesinde bulunan iki isim karşılaşmanın ilk yarısında Edin Dzeko'nun Lucas Torreira'ya yaptığı müdahaleden sonra da sözlü münakaşaya girdiler.

Senin için hazırladığımız haberler