Trabzonspor'da Edin Visca, Abdullah Avcı'yla görüştü

Eren Tuncay
02.03.2023 - 10:12 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 10:18

Sakatlığının ardından sahalara dönmeye hazırlanan Edin Visca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yla bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Edin Visca, Abdullah Avcı'yla görüştü

AJANSSPOR - HABER

Yaşadığı son köprücük kemiği sakatlığının ardından dönüş yapmak için gün sayan Edin Visca, takımla çalışmalara başladı. Bosna Hersekli futbolcu, Abdullah Avcı'yla görüşme yaptı.

İlk 11 talebi var

Fanatik'in haberine göre Visca,teknik heyetle yaptığı görüşmede kendisini çok iyi hissettiğini ve ilk 11’de oynayabileceğini söyledi. Abdullah Avcı, sağlık ekibiyle fikir alışverişinde bulunduktan sonra Visca için net kararını verecek.

Üst üste sakatlıklar yaşadı

Kolu kırıldıktan sonra 11 maç kaçıran Edin Visca, döndükten sonra yaşadığı köprücük kemiği sakatlığından sonra da 7 hafta daha sahalardan uzak kaldı. Çalışmalara başlayan Edin Visca'nın 12 Mart'taki Adana Demirspor maçında sahada olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, depremzedeler için Omuz Omuza
Habere Git

Visca'nın yokluğunda sistem değişti

Abdullah Avcı, Edin Visca'nın sakatlığında sistemi değiştirdi ama tecrübeli oyuncunun yokluğunda istediği hücum verimliliğini bir türlü alamamıştı.

Edin Visca'nın Trabzonspor performansı

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 5 maça çıkabilen 33 yaşındaki futbolcu 3 asist katkısı vermişti.

Takımla görüştü: Kayıp istemiyorum

Sabah'ın haberine göre takımla toplantı yapan Abdullah Avcı, "Gerçekten şu ana kadar istediğimiz sonuçları alamadık. Bir türlü patlama yapamadık. Sonuçta da yarışta geride kaldık. Ümraniyespor maçıyla yeni bir seriye başlayacağız. Artık kayıp istemiyorum. Herkes sonuna kadar savaşsın." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldıza talip çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler