Edin Visca ameliyat oldu! Sahalara ne zaman dönecek?

14.08.2022 - 15:02 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 15:55

Trabzonspor'un Hatayspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve kolunda kırık tespit edilen Edin Visca başarılı bir operasyon geçirdi. İşte detaylar...

Edin Visca ameliyat oldu! Sahalara ne zaman dönecek?

Edin Visca, Trabzonspor'un ligin ikinci haftasında sahasında 1-0 kazandığı Hatayspor karşılaşmasının 40. dakikasında Falette ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Sol kolundan sakatlık yaşayan yıldız futbolcu ambulansla hastaneye götürüldü. 

Kolunda kırık tespit edildi

Boşnak futbolcunun sağlık durumu hakkında bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, futbolcunun muayene ve görüntülemesi sonucunda sol kol bölgesinde kırık tespit edildiğini belirtirilmişti.

Avcı, dönüşü 3-4 ay dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor maçının ardından Edin Visca'nın sakatlığıyla ilgili değerlendirmesinde, "Futbolcuların sakatlıkları, bunlar çok üzücü. Edin, çok iyi bir profesyon. Gerçek bir takımdaş. Kolunda kırık var. Süreyi söyleyemem. Minimum 3-4 ay bir süreçten konuşuluyor. Sürecin nasıl seyredeceğine bakacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Giray Kaçar'dan Fırtına'nın 21'lik transferine övgü
Habere Git

Bugün ameliyat oldu, dönüş tarihi açıklanmadı

32 yaşındaki futbolcu bugün İstanbul’da kolundan bir operasyon geçirdi. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor karşılaşmasında sol kolunda kırık oluşan oyuncumuz Edin Vişça bugün İstanbul’da başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli futbolcunun sahalara dönüş tarihiyle ilgili ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Senin için hazırladığımız haberler