Edin Visca ayrılıyor mu?

18.06.2017 - 17:49 | Son Güncellenme: 18.06.2017 - 17:49

Edin Visca ayrılıyor mu?
Medipol Başakşehir'in kanatlarda oynayan Elia'yı transfer etmesinin ardından, gözler transferin gözdesi halindeki Boşnak futbolcu Edin Visca'ya çevrildi.
Trabzonspor, uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Medipol Başakşehir'in yıldızı için son bir teklifte daha bulunacak.

Visca hamlesi! 2 futbolcu + para karşılığında...

Bordo-Mavililer, İstanbul kulübüne Visca için takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra...

Visca hamlesi! 2 futbolcu + para karşılığında...

Zeki Yavru ve bir miktar para teklif etmeyi kararlaştırdı. Visca da transfere sıcak bakıyor.
İstanbul ekibinin bu teklifi de reddetmesi durumunda Trabzonspor, Visca için yapacağı girişimleri tamamen rafa kaldıracak. Yönetimin o bölge için alternatif arayışlarına gireceği belirtildi. 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Visca'yı kadrolarına katmayı gerçekten çok istediklerini vurgulayarak, "Bu transferin gerçekleşmesi için çabalarımız devam ediyor. Yeni teklifimizi sunacağız. umarız bu transfer gerçekleşir" açıklamasını yaptı. 

Bir önceki sezon çıktığı 34 lig maçında 17 gol, 5 asistlik inanılmaz performans ortaya koyan Bosnalı futbolcu, bu yıl da istikrarlı görüntüsünü devam ettirdi.

Bu sezon takımın bütün Süper Lig maçlarında 90 dakika forma giyen Bosnalı futbolcu, Bursaspor (2), Torku Konyaspor (2), Galatasaray (2), Fenerbahçe (2), Osmanlıspor (2), Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor takımlarına gol attı.

Kaynak: (Takvim) 

Senin için hazırladığımız haberler