Edin Visca nereye uçuyor? Paylaşımı heyecanlandırdı...

29.12.2021 - 12:24 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 12:57

Transferin gözde ismi olan Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım kulisleri hareketlendirdi.

Edin Visca nereye uçuyor? Paylaşımı heyecanlandırdı...

2011 yılından bu yana Medipol Başakşehir'de forma giyen ve her transfer döneminde adı Süper Lig'in 4 büyük takımıyla anılan Edin Visca takımından ayrılmaya çok yakın...

31 yaşındaki Boşnak futbolcunun bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım taraftarları heyecanlandırdı.

İlgini Çekebilir
Transferde Kaan Ayhan müjdesi! 'Gelirim' yanıtını verdi
Habere Git

Menajeriyle uçaktaki resmini paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Türkiye'den iki kulübün transfer etmek istediğini açıkladığı Edin Visca menajerleri Nedim Hrapovic ve Hadis Zubanovic ile birlikte uçakta olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 

Transfer görüşmesine mi geliyor?

Ligde ilk yarının bitiminin ardından ülkesi Bosna Hersek'e giden Edin Visca'nın, menajerleriyle birlikte Türkiye'ye geliyor olması transfer görüşmeleri yapaacağı şeklinde yorumlandı.

Devre arasında imza atabilir

Özellikle adı transferde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan yıldız futbolcunun devre arası transferinde Başakşehir'den ayrılarak, yeni takımına izma atması bekleniyor.

19 maçta 4 gol, 9 asist

Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyen Edin Visca bu sezon Başakşehir formasıyla 19 maçta sahaya çıkarken, 4 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler