Edin Visca ve Epureanu'dan Başakşehir'e rest! Beşiktaş...

15.06.2019 - 11:41 | Son Güncellenme: 15.06.2019 - 11:44

Edin Visca ve Epureanu'dan Başakşehir'e rest! Beşiktaş...

Medipol Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ'ın satmayacaklarını beyan ettiği Edin Visca ve Alexandru Epureanu'nun, kulüple sözleşmeleri olmasına karşın ayrılmayı istedikleri öğrenildi. İki oyuncu Beşiktaş'a gitmek istediklerini yönetime bildirdi ve anlayış istedi.

İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı takımdaki eksikleri belirlemek için yoğun mesaide. Tecrübeli çalıştırıcı, stoper ve kanat forvet için tanıdık isimlere yöneldi; Başakşehir'den öğrencileri Visca ile Epureanu'yu listeye yazdı.

Turuncu-lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, talipleri olmasına rağmen satmayacakları isimler arasında kulüple iki yıllık sözleşmeleri olan Visca ve Epureanu'yu da söylemişti. Ancak iki futbolcu da Beşiktaş'a gitmek istediklerini yönetime bildirdi ve anlayış istedi.

Başakşehir'de geçen sezon 38 resmi maçta 14 gol-14 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki Bosna Hersekli Visca ile 32 yaşındaki Moldovalı stoper Epureanu'nun "Beşiktaş hem taraftarı olan büyük bir camia hem de Abdullah Avcı tanıdığımız bir hoca. 

O bizi biz de onu tanıyoruz. Önümüze gelen fırsatı değerlendirmek istiyoruz" dedikleri öğrenildi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler