Edin Visca’dan sürpriz veda

21.05.2021 - 19:06 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 19:13

Transferde adı Fenerbahçe ile geçen Medipol Başakşehir’in yıldızı Edin Visca, Bosna Hersek Milli Takımı’nı bıraktı. İşte detaylar…

Edin Visca’dan sürpriz veda

AJANSSPOR-HABER

Başakşehir’in yıldız futbolcusu Edin Visca, Bosna Hersek Milli Takımı’na veda etti. 31 yaşındaki futbolcu şu ana kadar 55 kez ülkesinin milli formasını giydi. 

Teknik direktörü Petev açıkladı 

Tecrübeli oyuncu bu beklenmedik kararı kendisini milli takıma tam anlamıyla veremediğini belirterek aldı. Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ivaylo Petev de bu haberden dolayı şaşkınlığını gizlemedi.

Bosna Hersek'e kötü haber

Petev, Visca’yı aday kadroya çağırmayı düşünürken kendisini aldığı karardan haberdar ettiğini söyleyerek, bu durumun Bosna takımı için bir kayıp olacağını vurguladı. 

Visca'nın Fenerahçe ile anlaştığı iddiası

2010 yılından bu yana Bosna Hersek Milli Takımı’nda oynayan Edin Visca, 55 maçta 10 gole imza attı. Başarılı futbolcunun önümüzdeki sezon için Başakşehir’den de izin isteyerek Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri manşetleri süslemişti. 

Abdullah Avcı da Visca'yı istiyor

Özellikle Visca’nın eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu’nun kendisini Fenerbahçe’de forma giymek üzere ikna ettiği belirtiliyor. Diğer yandan Boşnak yıldızın eski teknik direktörü Abdullah Avcı’nın da Trabzonspor’a transferi için uğraş verdiği öne sürülüyor.     

Senin için hazırladığımız haberler