"Edin Visca’nın Seri’ye kontrolsüz bir ihlali yoktu"

29.06.2020 - 00:11 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 00:19

"Edin Visca’nın Seri’ye kontrolsüz bir ihlali yoktu"

Ajansspor yazarı ve Radyospor programcısı eski FIFA Hakemi Hakem Bülent Yıldırım, Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Lider Başakşehir FK evinde Galatasaray ile karşılaştı. Yayıncı kuruluşun yayın esnasında verdiği açı ve görüntülere dayanarak yaptığımız kısa pozisyon analizleri şu şekilde:

-İlk 15 dk.da Saracchi ve Aleksic’e verilen sarı kartlar doğru.

-18’de Saracchi gecikmiş bir ayak müdahalesiyle Visca’nın ayağına kontrolsüz bir şekilde bastı. 2.Sarı kartı görmesi gerekirdi.

-25’de Edin Visca’nın hakeme itirazı sınırlar dahilindeydi, Hakemin algısı bu yönde oldu.

-35’de Visca istemsiz bir şekilde yerde yatan Ömer Bayram’ın bilek üzerine pozisyon gereği ve doğal aksiyonunun devamında bastı, eğer kasıt olsa kırmızı gerekirdi; ancak kazara gerçekleşen bu eyleminde kötüniyet yoktu ve hakemin değerlendirmesi doğru idi.

-Mahmut - Ömer Bayram ikili mücadelesinde verilen sarı karta katılmıyorum.

-44’de kaleciye ayakla bilerek pas koşulları yoktu, hakem yanılmadı.

-45, 63 ve 64 de penaltı beklenen pozsiyonlarda bir ihlal yoktu, hakem doğru kararlar ile oyunu devam ettirdi.

-74’de Aleksic’in yükselerek Onyekuru’nun üzerinden topa kafa ile vurduğu pozisyonda bir faul yoktu, hakem bulunduğu yerden dolayı yanlış değerlendirdi ve itiraz eden Visca sarı kart gördü.

-85’de yerden seken topa vurmak için iyi ayak topa doğru havada uzatıldı. Edin Visca’nın Seri’ye kontrolsüz bir ihlali yoktu. Maçın hakemi yanlış değerlendirerek 2. Sarı kartı gösterip Visca’yı oyundan ihraç etti.

Senin için hazırladığımız haberler