Edinson Cavani'nin hedefi Atletico Madrid!

03.01.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 03.01.2020 - 15:50

Edinson Cavani PSG'den ayrılıyor mu? Cavani, Atletico Madrid'e mi gidiyor?

Edinson Cavani'nin aklı fikri Atletico Madrid'e. Atletico'nun finansal sorunlarını çözmesini bekleyen Uruguay'lı golcü bu sorunların çözülmesi halinda ocak ayında Atletico Madrid'e imza atacak. Cavani ve Paris Saint-

Germain anlaşmanın tamamlanmasını ve oyuncunun Estadio Wanda Metropolitano'ya gitmesini bekliyor. Sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlanamamış olsa bile Cavani uzlaşmaya sıcak bakıyor. Atletico'nun büyük turnuvalarda iddalı bir ekip olacağını düşünen Cavani bu sebepten Atletico'ya gitmeye sıcak bakıyor. Atletico Madrid'se Uruguaylı 9 numaraya bel bağlamış durumda. Yine Uruguay milli takımından  arkadaşı Jose Maria Gimenez'se bu transferde büyük rol oynuyo.

"Tek sorun harcama limiti"

Cavani sportif direktörleri Leonardo'yla konuştuktan sonra ayrılmasında herhangi bir sorun olmayacağı konusunda garanti verdi. PSG eğer ayrılmak isterse onun önünde durmayacak. Üst düzey bir profesyonellik anlayışına sahip olan Edinson Cavani bunu Ligue 1'e geldiği ilk günden beri gösterdi. Yakın zamanda 33. yaş gününü kutluyacak olan Uruguay'lı yeteri kadar oynayamamaktan şikayetçi ve Fransa'daki zamanının dolduğunu düşünüyor.Bu transferin önündeki tek engelse Atletico Madrid'in harcama limiti. Bunun aşılması içinse en uygun çözüm Thomas Lemar'ın Premier Leauge'ye satılması olarak gözüküyor.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler