Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan Efecan Karaca Transferinde Pürüz! Takas...

Akın Ungan
02.02.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 00:22

Watford'tan Ozan Tufan'ı geri çağıran ve Sinan Gümüş transferinde Antalyaspor ile anlaşan Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Efecan Karaca transferinde pürüz yaşadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan Efecan Karaca Transferinde Pürüz! Takas...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Ara transfer döneminde kadrosuna katacağı isimler ile takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe, Watford'tan sezon başında kiralık olarak gönderdiği Ozan Tufan'ı geri çağırdı. İstanbul'a gelen oyuncunun ardından Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor ile Efecan Karaca için görüşmelerine devam etti.

Efecan transferinde son durum

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında Efecan Karaca transferi görüşüldü. Son aşamaya gelen görüşmelerin maddi konularında pürüz çıktı. Taraflar, maddi sorunları takas yolu ile çözmek için görüşmeleri sürdürüyor.

Efecan'ın bu sezonki performansı

Efecan Karaca'nın 2013 yılından beri formasını terlettiği Alanyaspor ile bu sezon 22 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 32 yaşındaki oyuncu, 11 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan Fenerbahçe'ye dönüyor! İstanbul'a geldi...
Habere Git

Galatasaray Altyapısı'ndan yetişti

16 Kasım 1989 doğumlu Efecan Karaca, futbol hayatına Galatasaray Altyapısı'nda başladı. Sarı-Kırmızılar'ın alt yaş kategorilerinde forma giyen kanat oyuncusu, Gaziantep BB, Kartalspor, Adanaspor, Adana Demirspor ve Sarıyer'de oynadı. Son olarak 17 Temmuz 2013 tarihinde Alanyaspor'a transfer olan Efecan, bu kulüpte tam 291 maça çıktı. 28 gol, 52 asistlik katkı sundu.

İlgini Çekebilir
Sinan Gümüş transferi bitti! Resmi açıklama...
Habere Git

Efecan Karaca, kariyeri boyunca 433 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 41 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu, 54 defa da asist katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler