Efecan'dan Emre Akbaba ve Love sözleri!

09.05.2017 - 15:00 | Son Güncellenme: 09.05.2017 - 15:00

AJANSSPOR ÖZEL- Aytemiz Alanyaspor oyuncusu Efecan Karaca, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunanan Efecan Karaca'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Saffet hoca bana özgüven verdi'

"Saffet Susic hocanın kariyeri tartışılmaz. İnsanlık ve hoca olarak çok iyi birisi. Bize taze bir kan lazımdı, bu da Saffet hocayla sağlandı. Şu anda 37 puanımız var. Önemli bir avantaj sağladık. 2. Lig'de Alanyaspor'a geldiğimde bana şans verdiler ve ben de bu şansı iyi kullandım. Saffet hoca bana inanılmaz bir özgüven verdi. 4 maçı altatıp gelecek sezona odaklanacağım"

Vagner Love inanılmaz iyi bir insan'

"Vagner Love inanılmaz iyi bir insan, alçak gönüllü, bizim takım için çok önemli birisi, iki hafta oynamadı ve bunu net bir şekilde gördük. Alanyaspor Vagner Love transfer ederek Türk futbolu adına önemli bir iş başardı."

'Gelen yabancılar kaliteli olursa rekabet artar'

"Yabancı kuralı Türk futbolcusu için zor bir süreç, yerli oyuncular az şans bulabiliyor. Fakat gelen yabancı oyuncular kaliteli olursa rekabet artar. Bu konuda büyüklerimiz böyle karar almış saygı duymalıyız. Biz Türk oyuncular olarak çalışmalıyız, elimzden geleni yapmalıyız ve ön plana çıkmalıyız"

'Emre Akbaba inanılmaz yetenekli'

"Emre Akbaba oda arkadaşım, karakterli, kişilikli, inanılmaz yetenekli bir arkadaşımız. Allah İnşallah ona güzel şeyleri nasip eder.  Alanya'da her geçen gün futbola ilgi artıyor. Bu hafta Karabük maçında tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Karabükspor karşılaşması önemli bir maç, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz ve bu maçı kazanmak istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler