Efeler Ligi'nin bu sezonki adı Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi Olacak

İsa Kethüda
02.11.2022 - 12:12 | Son Güncellenme: 02.11.2022 - 14:34

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Efeler Ligi'nin bu sezonki adının "Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi" olacağını açıkladı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Efeler Ligi'nin bu sezonki adı Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi Olacak

Türkiye Voleybol Federasyoınu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Efeler Ligi'nin bu sezonki adının "Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi" olacağını açıkladı.

Görgün'ün naaşı daha sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'ndaki törene; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Görgün'ün sporculuk dönemindeki takım arkadaşları, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

Üstündağ: "Efeler Ligi yeni sezonda Metin Görgün ismiyle oynanacak"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Efeler Ligi'nin yeni sezonda Metin Görgün AXA Sigorta Efeler Ligi ismiyle oynanacağını söyledi. Metin Görgün'ün asla unutulmayacağını ifade eden Başkan Üstündağ, "Keşke bugün burada böyle bir beraberliğimiz olmasaydı. Ama Metin kardeşimizi kaybettik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Cumartesi günü görüştüğümüzde, uzun bir program yapacağız demişti. Bu kadar güzel ilişkileri olan can dostumuz ebediyete intikal ediyor. Sevenlerine, voleybol camiasına, ailesine, baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Metin'i asla unutmayacağım. Metin'i tanıyan herkes, hakkını helal etsin. Böyle bir dosta hakkımız helal olsun" ifadelerini kullandı.

Son yolculuğunda uğurlandı

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'ndaki törenin ardından Metin Görgün'ün naaşı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde getirildi. Görgün, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi. Görgün'ün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ndeki cenaze namazına; iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler