THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Akşam Evinde Olimpia Milano'yu Konuk Edecek

Burak Alaca
28.03.2023 - 16:35 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 17:10

EuroLeague'in 31 haftasında temsilcimiz Anadolu Efes bu akşam evinde ligde oynadığı son 9 maçın 8'ini kazanan Olimpia Milano'yu konuk edecek.

THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Akşam Evinde Olimpia Milano'yu Konuk Edecek

AJANSSPOR-Burak ALACA

Türk Hava Yolları EuroLeague'de 31. ve 32. hafta karşılaşmalarının oynanacağı çift maç haftası bu akşam başlıyor. Play-off umutlarını zora sokan son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes evinde Olimpia Milano'yu ağırlayacak.

Ligin en formda takımı Olimpia Milano

Sezo içerisinde yakaladığı 9 maçlık mağlubiyet serisi ile ligin sonlarına demir atan Olimpia Milano, Shabazz Napier ve Timothe Luwawu Cabarrot transferlerinin ardından tekrardan ayağa kalktı ve play-off için ciddi anlamda azalan umutları için mücadele etmeye başladı. Geçen hafta erteleme maçında bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu yenen Milano, EuroLeague'de oynadığı son 9 maçın 8'ini kazanmayı başardı.

Anadolu Efes için tek çare kazanmak

14 galibiyet, 16 mağlubiyet ile ligin 12. sırasında yer alan Anadolu Efes'in play-off sınırındaki Cazoo Baskonia ve Zalgiris Kaunas ile arasında yalnızca bir galibiyet bulunuyor. Fakat Anadolu Efes bu farkı kapatması da ilk 8'e girmesi için yeterli olmuyor zira Anadolu Efes yarışta üzerinde 4 takım arasında yalnızca Zalgiris Kaunas'a karşı ikili averajı alabildi. Temsilcimizin diğer rakiplerinin galibiyet sayısı olarak önüne geçmesi gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Larkin'den Ataman'a diss!
Habere Git

Koç umudunu tüketti

Anadolu Efes geçtiğimiz hafta play-off yolunda bir hedef maçı olan karşılaşmada ALBA Berlin'e 95-93 mağlup olmuştu. Maçın ardından Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman "%99 ihtimalle play-off'ta olamayacağız. Orada olacak takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Bir kibrit de Clyburn çaktı

Anadolu Efes'te kaybedilen Partizan maçının ardından Shane Larkin'in attığı tweetler tartışma yaratmıştı. ALBA Berlin maçının ardından ise takımın diğer yıldızı Will Clyburn'ün attığı tweet de takımın için problemler olduğu iddialarını beraberinde getirdi. Clyburn attığı tweet'te "Aile içinde kavga olursa kimse kazanmaz." ifadelerine yer vermişti. 

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada ilk hava atışı saatler 20.30'u gösterirken yapılacak. Zorlu karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Will Clyburn'den olay tweet!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler