Anadolu Efes Koçu Mijatovic: "Cedi Osman'la görüştük"

23.09.2024 - 19:06 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 19:33

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in koçu Tomislav Mijatovic, Panathinaikos BC'ye imza atan milli yıldız Cedi Osman ile bu yaz görüştüklerini açıkladı.

Anadolu Efes Koçu Mijatovic: "Cedi Osman'la görüştük"

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in koçu Tomislav Mijatovic, yaz aylarında NBA'den ayrılan milli yıldızımız Cedi Osman ile görüştüklerini açıkladı.

Tomislav Mijatovic: "Cedi Osman ile 10-15 kez konuştuk"

Eurohoops'un sorularını yanıtlayan 42 yaşında koç "Cedi ve ben farklı konularda konuştuk. Hatta yüz yüze veya telefonla bu yaz yaklaşık 10-15 kez konuştuk. Cedi’yle hep konuşuruz, bu yaz bir istisna değildi. Cedi’yle fikir alışverişi yaparız, olup bitenler hakkında düşüncelerimizi belirtiriz. Evet, bu süreçte Cedi’yle iletişim halindeydim." dedi.

Tomislav Mijatovic: "Cedi'nin NBA'den ayrılmasına şaşırdım"

Cedi Osman'ın NBA'den ayrılmasını beklemediğini belirten Mijatovic "Yine de bunu Cedi’ye de söyledim, öncesinde NBA’den herhangi bir takımla anlaşmamasına şaşırdım. Yoluna NBA’de devam edeceğinden emindim. Kadromuzu doldurmuşken ve Cedi halen boştayken… Dediğim gibi NBA’de kalmaması beklediğim bir şey değildi." dedi.

Tomislav Mijatovic: "Cedi Osman'ın Panahtinaikos'a gitmesi sürpriz değildi"

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı son EuroLeague şampiyonu Panathinaikos BC'nin 29 yaşındaki yıldızla sözleşme imzalamasına şaşırmadığını belirten Anadolu Efes Koçu "Yine de bu oldu ve Panathinaikos ile sözleşme imzaladı, tabii bu onun kararı. Harika bir koçun yanına ve EuroLeague’in son şampiyonuna gitti. Dolayısıyla bazen böyle şeyler olur, benim için sürpriz değildi. Asıl sürpriz olan Cedi’nin yazın başlarında herhangi bir NBA takımıyla anlaşmamasıydı." dedi.

7 yıl sonra NBA'den EuroLeague'e döndü!

2017'den bu yana NBA'de Cleveland Cavaliers ve San Antonio Spurs formaları giyen Cedi Osman, yaz aylarında NBA'de kalması beklenirken, Panathinaikos BC ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler