Anadolu Efes 88-69 Panathinaikos (Maç Sonucu)

Burak Alaca
23.12.2022 - 22:06 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 00:24

Euroleague'de Anadolu Efes, Panathinaikos'u 88-69 mağlup ederek 2 maç sonra kazandı. Anadolu Efes bu sezon İstanbul'da Yunan ekipleri Olympiakos ve Panathinaikos'u yenmeyi başardı.

Anadolu Efes 88-69 Panathinaikos (Maç Sonucu)

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'in 15. haftasında Anadolu Efes, Panathinaikos'u Sinan Erdem'de ağırladı. Karşılaşmadan 88-69 galip ayrılan temsilcimiz üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından kazanmayı başardı. Bu sonuça Anadolu Efes 8. kez kazanırken, Panathinaikos 6 galibiyette kaldı.

İstanbul'da Yunanlara geçit yok

Bugün Sinan Erdem'de Panathinaikos'u 19 sayı farkla yenen Anadolu Efes, ligin 11. haftasında yine evinde bir diğer Yunan devi Olympiakos'u 82-71 devirmişti. Son şampiyon bu maçı da kazanmasıyla beraber bu sezon İstanbul'da Yunan temsilcilerine geçit vermemiş oldu.

Sinan Erdem'de İzmir Marşı

Anadolu Efes'in farklı üstünlükle götürdüğü maçın bitimine 1 dakika 45 saniye kala Sinan Erdem'de çalan İzmir Marşı'na tribünler eşlik etti.

İlgini Çekebilir
Obra Fenerbahçe'yi üzdü!
Habere Git

Ergin Ataman: "Kazanma şeklimiz kusursuzdu"

Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman maç sonu röportajında "Kazanma şeklimiz kusursuzdu. Savunmada agresiftik. İkinci yarıda Dwayne Bacon ekstra işler yaptı ama savunmamız iyidi. Ribauntlarda da gayet etkiliydik." ifadelerini kullandı.

Dejan Radonjic keyifsiz

Alınan galibiyetin ardından maç sonu demecini kısa tutan Panathinaikos koçu Dejan Radonjic "Efes'i tebrik ederim, bizden daha iyi oynadılar." dedi.

Efes'te 5 kişi çift haneyi gördü

Anadolu Efes'te 5/8 üçlük atan Will Clyburn 23 sayı ile oynarken Vasilije Micic 19, Bryant Dunston 13, Amath M'Baye 11 ve Rodrigue Beaubois 11 sayı ile çift hanede skor üretti.

İlgini Çekebilir
Euroleague ekibinden Galatasaray'ın yıldızına kanca!
Habere Git

Bacon oyuna geç girdi

Panathinaikos'un en büyük skor tehdidi olan Dwayne Bacon ilk yarıda Anadolu Efes karşısında hiç skor üretemedi. İkinci yarıda vites arttıran Amerikalı forvet Efes potasına 20 sayı yolladı. Ona son zamanların formda ismi Derrick Williams 13 sayı ile eşlik etti.

Çeyrek Sonuçları

      1.Çeyrek     2.Çeyrek     3.Çeyrek     4.Çeyrek
Anadolu Efes     21     42     67     88
Panathinaikos     13     26     48     69
Senin için hazırladığımız haberler