Yerli Wembanyama'yı Anadolu Efes erkenden transfer etti

Burak Alaca
28.11.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 22:29

Anadolu Efes, Türk basketbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından olması beklenen Ahmet Kerim Andıç'ı transfer etti. Genç yetenek yaşıtlarına olan boy farkı ile dikkat çekiyor.

Yerli Wembanyama'yı Anadolu Efes erkenden transfer etti

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'ten uzun vadeli önemli bir hamleye imza atarak Türk basketbolunun önemli yeteneklerinden birini transfer etti.

Efes Türk Wembanyama'yı erkenden kaptı

Anadolu Efes, Derinspor'dan 2008'li pivot Ahmet Kerim Andıç'ı kadrosuna kattı. 15 yaşındaki oyuncu 2.17'lik boyu ve 2.32'lik kulaç açıklığı ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

EuroLeague devleri istemişti

Ahmet Kerim Andıç'ın yaz aylarında İspanyol EuroLeague temsilcilerinden Baskonia'dan teklif aldığı, Barcelona tarafından ise deneme antrenmanına davet edildiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar forvet buluyor Efes transfer ediyor!
Habere Git

NBA'de sadece birkaç oyuncu onu geçebildi

NBA'de, 2.32 kulak genişliği bulunan genç milli oyuncumuzdan daha uzun kolları bulunan yıldız sayısının 10'dan daha az olduğu biliniyor.

Wembanyama'yı anımsattı

Anadolu Efes'in transfer ettiği genç yıldız, fiziki yapısı ile NBA ekibi San Antonio Spurs'ün bu sezon draft'ın 1. sırasından seçtiği 19 yaşındaki 2.24'lük Fransız Victor Wembanyama'yı anımsatıyor.

Senin için hazırladığımız haberler