Efes’in yıldızına Barça kancası!

10.06.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 17:42

Basketbol haberleri... EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes’te kariyer sezonunu geçiren Sertaç Şanlı’ya, finalde karşılaştıkları Barcelona talip oldu.

Efes’in yıldızına Barça kancası!

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da sezona damga vuran Anadolu Efes’in basketbolcuları transferin gözdesi oldu. Vasilije Micic hakkındaki Real Madrid söylentilerinin ardından bir iddia da Sertaç Şanlı hakkında geldi. 

Transfer iddiası Litvanyalı gazeteciden

Sezon boyunca yakaladığı çıkışı Final-Four’da tam anlamıyla taçlandıran milli basketbolcu için Barcelona devreye girdi. Katalan devini çalıştıran Sarunas Jasikevicius'un vatandaşı olan Litvanyalı gazeteci Donatas Urbonas, Sertaç ile görüşmelerin başladığını duyurdu.

Final-Four'daki 2 maçta 31 sayı attı

29 yaşındaki pivot, Final Four'daki yarı final maçında CSKA Moskova'ya karşı 19 sayı, 8 ribaunt ile yıldızlaşmıştı. Sertaç, finalde Barcelona'ya karşı ise faul probleminden dolayı 12 dakika süre almasına rağmen 12 sayı ile şampiyonluğun mimarlarından olmuştu.

Ergin Ataman kadronun korunmasını istiyor

Öte yandan bu transfer iddiası akıllara Ergin Ataman’ın lig şampiyonluğundan sonra verdiği demeci getirdi. Anadolu Efes’in Başantrenörü, Fenerbahçe Beko maçı sonrası, “Gelecek sezon da aynı kadroyla aynı hedefler için mücadele edeceğiz” diyerek takımdan hiçbir oyuncusunun ayrılmasına sıcak bakmadığını duyurmuştu.

Sertaç Efes'i mi, Barça'yı mı seçecek?

Sertaç Şanlı’nın önümüzdeki günlerde Barcelona ile Anadolu Efes arasında bir seçim yapması bekleniyor.  

Senin için hazırladığımız haberler