Anadolu Efes'li Yıldızlara EuroLeague'in Önemli Ekipleri Talip Oldu

Burak Alaca
04.06.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 18:36

EuroLeague'de hayal kırıklığı yaratan sezonun ardından sezon sonu kadroda köklü değişikliklere gitmesi beklenen Anadolu Efes'te yıldız isimlere talipler çıkmaya başladı.

Anadolu Efes'li Yıldızlara EuroLeague'in Önemli Ekipleri Talip Oldu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de son iki sezonu şampiyon tamamladıktan sonra bu sezon play-off'a dahi çıkamayan Anadolu Efes'te yaz aylarında köklü değişiklikler yaşanması bekleniyor. Ergin Ataman'ın Panathinaikos BC ile anlaşmasının ardından yeni bir koç ile çalışacak Efes'te birçok oyuncu ile yol ayrımı yaşanabilir.

3 kişiye şimdiden talip çıktı

Anadolu Efes ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak Rodrigue Beaubois, Elijah Bryant ve kontratındaki 1 yıl opsiyonun devreye girip girmeyeceği belirsizliğini koruyan Amath M'Baye'ye EuroLeague'in önemli ekipleri talip oldu.

Ergin Ataman gözdesini yanında istiyor

Anadolu Efes'in başarılarla dolu 4 yılında Ergin Ataman sisteminin kritik isimlerinden olan Rodrigue Beaubois'in adı Ataman'ın yeni kulübü Panathinaikos BC ile anılıyordu. Efes cephesinin içini rahatlatan haber ise SDNA'den geldi. Geoge Zakkas'ın haberine göre temsilcimiz Fransız oyuncu ile yeni bir sözleşme üzerinde anlaşma noktasında.

İlgini Çekebilir
Efes olmadı, İspanya’ya gidiyor!
Habere Git

Milano'nun gözü Byrant'ta

Anadolu Efes'te geçtiğimiz sezon takıma katılan ve şampiyonluğa katkı sağlayan Elijah Bryant, bu sezon ise takımda iyi bir görüntü veren az sayıda isimden biri oldu. Kariyerinin en etkili sezonlarından birini geçiren ve yaz aylarında serbest kalacak oyuncu deneyimli koç Ettore Messina'nın da radarına girdi.  Nemanja Zoric'in haberine göre Olimpia Milano, Amerikalı oyuncunun durumunu takip ediyor.

M'Baye'ye ülkesinden talip

Anadolu Efes sezon başında Adrien Moerman ve Chris Singleton'un ayrılması üzerine 4 numara rotasyonuna Pınar Karşıyaka'dan Amath M'Baye ve Fenerbahçe'de Achille Polonara'yı eklemişti. Takım ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Amath M'Baye ara ara etkili performanslar gösterse de kulüp ile geleceği şu an için belirsizliğini koruyor. Nemanja Zoric'in haberine göre EuroLeague'in Fransız ekibi Asvel, Fransız oyuncu yaz aylarında ciddi şekilde kadrosuna katmak istiyor.

EuroLeague'de 30'u aştılar

Anadolu Efes'in formasını EuroLeague'de 30 maçta giyen Rodrigue Beaubois; 10.8 sayı, 11.2 verimlilik puanı, 33 maçta giyen Amath M'Baye 7.0 sayı, 7.2 verimlilik puanı, Elijah Bryant ise 8.5 sayı ve 9.9 verimlilik puanı ortalamarı ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te yeni koç oyuncusunu getirdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler