Anadolu Efes Darüşşafaka Lassa'dan Doğuş Özdemiroğlu'nu Transfer Ediyor

Burak Alaca
10.06.2023 - 13:52 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 15:17

Basketbol Süper Ligi'nde finale yükselen Anadolu Efes, Darüşşafaka Lassa'nın kaptanı Doğuş Özdemiroğlu ile transferi üzerine anlaşma sağladı.

Anadolu Efes Darüşşafaka Lassa'dan Doğuş Özdemiroğlu'nu Transfer Ediyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'yu 3-1 ile eleyerek adını finale yazdıran Anadolu Efes gelecek sezon çalışmaları başladı. Efes yerli rotasyonu için önemli bir hamleye imza atmak üzere.

Efes'te ilk anlaşma tamam

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes bu sezon yaşadığı yerli rotasyonu sorununu gelecek sezon yaşamamak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon gard rotasyonunda yaşanan eksikliği gidermek için erkenden harekete geçen temsilcimizin anlaşmaya vardığı ilk isim ortaya çıktı.

Doğuş Özdemiroğlu Efes yolcusu

Sezon bitimine az bir süre kala gelecek yılın transferleri için mesaiye başlayan Anadolu Efes, Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa'nın kaptanı olan milli guard Doğuş Özdemiroğlu'yla anlaştı. Özdemiroğlu, gelecek sezondan itibaren Anadolu Efes forması giyecek. 

İlgini Çekebilir
Olaylı serinin finalisti Efes!
Habere Git

İstanbul içi hareketlilik

Buğrahan Tuncer’in Galatasaray NEF’le anlaşmasıyla beraber yerli guard rotasyonunda eksilme yaşayan Anadolu Efes elini çabuk tuttu ve Daçka'nın tecrübeli yıldızıyla sezonun bitmesini beklemeden anlaşma sağladı. Böylece yerli gard sayısında sorun yaşanmaması sağlanmış oldu. 

Avrupa'da kupa kaldırdı

6 sezondur Darüşşafaka forması giyen ve artık kulübün simge ismi haline gelen Doğuş Özdemiroğlu, 1.91 boyunda ve şutör gard pozisyonunda görev alıyor. 27 yaşındaki Özdemiroğlu, 2017-2018 sezonunda temsilcimiz Darüşşafaka ile EuroCup şampiyonluğuna ulaşmıştı. 

Müthiş istatistiklerle oynadı

Bu sezon Darüşşafaka forması ile Süper Lig'de 30 maça çıkan Doğuş Özdemiroğlu; 14.6 sayı, 4.8 ribaund, 6.4 asist ortalamalarıyla oynayarak ligde sezonun oyuncuları arasına adını yazdırdı.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Efes'in milli yıldızını kaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler