Anadolu Efes'te Erdem Can'ın kaderini Ergin Ataman belirleyecek

Burak Alaca
03.12.2023 - 00:53 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 01:43

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te Koç Erdem Can'ın geleceğinin tehlikede olduğu iddia edildi. Genç koçun akıbeti bu hafta içi parkede belli olacak.

Anadolu Efes'te Erdem Can'ın kaderini Ergin Ataman belirleyecek

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te takımın geleceği adına kritik bir viraja giriliyor. Haftayı Kızılyıldız mağlubiyeti ile tamamlayan Efes'te sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Erdem Can ile ya tamam ya devam

İtalyan gazeteci Matteo Andreani'nin haberine göre; Anadolu Efes'te Erdem Can koltuğunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya. 43 yaşındaki koçun geleceği açısından bu salı EuroLeague'de oynanacak Panathinaikos BC maçı belirleyici olacak.

Efes'in geleceğini Ergin Ataman belirleyecek

Yunan ekibi Panathinaikos BC'nin başında bilindiği üzere 2018-2023 arası Anadolu Efes'i çalıştıran ve bu periyotta iki EuroLeague şampiyonluğu kazanan Ergin Ataman bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes yeni kulesini dikiyor!
Habere Git

EuroLeague karnesi sınıfta kaldı Süper Lig'de parladı

Erdem Can yönetiminde EuroLeague'de şimdiye kadar çıktığı 11 maçta 5 galibiyet - 6 mağlubiyet alan Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde ise 9'daa 8 yaptı.

Koçluk kariyerine hızlı bir giriş yapmıştı

Geçtiğimiz sezon baş antrenörlük kariyerinin ilk sezonunda Türk Telekom'u çalıştıran Erdem Can; Ankara temsilcisi ile Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlarken, BKT EuroCup'ta da finale kadar tırmanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler