Anadolu Efes'te Amerikalı yıldızın sakatlığı transfere aciliyet kazandırdı

Burak Alaca
26.11.2023 - 00:01 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 00:27

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te Derek Willis'in sakatlığı sonrası uzun rotasyonu için transfer çalışmalarının hız kazanması bekleniyor.

Anadolu Efes'te Amerikalı yıldızın sakatlığı transfere aciliyet kazandırdı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in dün Sırp ekibi Partizan KK'yi 100-94 mağlup ettiği karşılaşmada Amerikalı uzun forvet Derek Willis'in sakatlığı can sıktı.

Sakatlık süresi belli oldu

Sağ el 4. parmağında kırık tespit edilen oyuncu bugün ameliyat edildi. 28 yaşındaki Willis'in 6-8 hafta aralığında sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Çaylaklığı erken üzerinden attı

Anadolu Efes ile kariyerinin ilk EuroLeague deneyimini yaşayan Derek Willis bu sezon çıktığı 10 maçta; 26.5 dakika süre alırken, 8.0 sayı, 4.3 ribaunt, 1.1 asist ortalamaları ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Efes'in Larkin'i var! Son çeyrekte fişi çekti
Habere Git

Transfer arayışını açıklamışlardı

Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz geçtiğimiz aylarda Mackolik YouTube kanalına verdiği demeçte 4-5 oynayabilecek bir oyuncu arayışında olduklarını açıklamıştı.

Transferde gaza basılacak

Anadolu Efes'in uzun rotasyonunda Derek Willis'in yaşadığı sakatlığın ardından transferde elini çabuk tutması bekleniyor. Temsilcimizde Alman pivot Tibor Pleiss'in de bir sakatlığı bulunuyor.

NBA yıldızının ismi anılıyordu

Geçtiğimiz haftalarda NBA ekibi San Antonio Spurs'ten ayrılan 31 yaşındaki Kanadalı uzun Khem Birch'ün adı temsilcimiz ile anılıyordu. Anadolu Efes'in listesindeki isimler şu an için bilinmiyor.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te Derek Willis şoku! Kırık tespit edildi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler