Anadolu Efes'ten ayrılan Clyburn EuroLeague ekibine transfer oluyor...

18.07.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 15:00

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'ten sözleşmesini tamamlayarak ayrılan Amerikalı forvet Will Clyburn'ün yeni takımı belli oluyor.

Anadolu Efes'ten ayrılan Clyburn EuroLeague ekibine transfer oluyor...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yollarını ayırdığı Amerikalı forvet Will Clyburn'ün yeni takımı belli oluyor.

Anadolu Efes takımda tutmak istemedi!

Anadolu Efes, sezon bitimiyle sözleşmesini tamamlayan 34 yaşındaki Will Clyburn ile sözleşme uzatmaya yanaşmadı ve deneyimli oyuncu takımdan ayrıldı.

Menajerler Barça'ya teklif etti!

2.01 boyundaki yıldız takımdan ayrıldıktan sonra menajerler aracılığı ile İspanyol devi Barcelona'ya önerildi. Buna karşın Katalan ekibi Clyburn için herhangi bir hamle yapmadı.

İlgini Çekebilir
Eski Efes yıldızının yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Efesli yıldız İtalyan devine transfer oluyor

EuroLeague'de hangi takımla anlaşacağı büyük merak konusu olan Will Clyburn, İtalyan ekibi Virtus Bologna ile imza aşamasına geldi.

Anadolu Efes'te beklentinin altında kaldı!

2021-2022 sezonunda EuroLeague'de şampiyonluğa uzanan Anadolu Efes, yaz aylarında Will Clyburn'ü kadrosuna katarak dikkat çekmişti. CSKA Moskova'dan transfer edilen yıldız forvetin temsilcimizde geçirdiği iki sezon ise bu anlamda büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.

Bu iki sezonda takım EuroLeague'de play-off'ların dışında kalırken, Amerikalı oyuncu ise istikrar problemi ile tepki çekti.

Efes'ten ayrılanların durağı İtalya

Virtus Bologna, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes'ten ayrılan pivotlar Bryant Dunston ve Ante Zizic'i kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Efes efsane salona dönüyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler