Rocky serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers hayatını kaybetti

Özgür Koç
03.02.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 11:21

Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

Rocky serisinin Apollo Creed'i Carl Weathers hayatını kaybetti

AJANSSPOR - HABER

Tüm zamanların en çok izlenen boks filmi olan Rocky serisinin ilk dört filminde Sylvester Stallone'un canlandırdığı Rocky Balboa karakterinin hem rakibi hem dostu Apollo Creed karakterine hayat veren Carl Weathers, 76 yaşında yaşamını yitirdi.

Acı haberi ailesi duyurdu

Acı haberi ünlü aktörün ailesi duyurdu. Açıklamada; "Carl Weathers'ın vefatını duyurmaktan derin üzüntü duyuyoruz. 1 Şubat 2024 Perşembe günü uykusunda huzur içinde öldü. Carl olağanüstü bir hayat yaşamış, istisnai bir insandı. Film, televizyon, sanat ve spora yaptığı katkılarla silinmez bir iz bıraktı ve dünya çapında nesiller boyunca tanındı. O çok sevilen bir kardeş, baba, büyükbaba, ortak ve arkadaştı" ifadelerine yer verildi.

The Mandalorian’daki rolüyle Emmy’ye aday gösterildi

2021’de The Mandalorian’daki rolüyle Emmy’ye aday gösterildi. Weathers ayrıca Action Jackson, Close Encounters of the Third Kind, Eight Crazy Nights, Little Nicky ve Toy Story serisiyle de tanınıyordu.

Weathers, Arnold Schwarzenegger’le Predator ve Adam Sandler’ın Happy Gilmore filminde de oynamıştı.

“Harika bir baba. Büyük aktör"

Adam Sandler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Harika bir baba. Büyük aktör. Harika bir sporcu. Herkes onu severdi. Tüm ailesine sevgiler ve Carl her zaman gerçek bir efsane olarak bilinecek” diye yazdı.

"Her zaman bir efsane olacak"

Schwarzenegger, Weathers’ın ölümünün ardından X’ten yaptığı açıklamada, “Carl Weathers her zaman bir efsane olacak. Olağanüstü bir atlet, harika bir aktör ve harika bir insan. O olmasaydı Predator’u yapamazdık. Ve kesinlikle bu filmi yaparken bu kadar harika vakit geçiremezdik” diye yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler